Πεζοπορία στην Πάρνηθα 5 και 6 Μαρτίου

Πεζοπορία στην Πάρνηθα 5 και 6 Μαρτίου

Μάρτιος 02, 2011 - 11:15

Το Σάββατο 5 Μαρτίου: Η πεζοπορική διαδρομή είναι ιδανική για αρχάριους που θέλουν να αποκτήσουν σιγά σιγά επαφή με τη φύση και το βουνό. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη φυσική κατάσταση. Η διαδρομή θα είναι ήπια με μικρές υψομετρικές διαφορές. Διάρκεια διαδρομής 3ώρες και ο βαθμός δυσκολίας Α’.
Την Κυριακή 6 Μαρτίου: Απαιτείται καλύτερη φυσική κατάσταση μιας και η διαδρομή θα είναι μεγαλύτερη και με πιο γρήγορο ρυθμό. Διάρκεια διαδρομής 4-5 ώρες και ο βαθμός δυσκολίας Α’.

Βασικός εξοπλισμός που θα χρειαστείτε ορειβατικά μποτάκια ή αθλητικά, σακίδιο πλάτης, τζάκετ, αδιάβροχο, γάντια, σκούφο, μπουκάλι με νερό, φαρμακείο.

Το σημείο εκκίνησης των διαδρομών είναι στο καταφύγιο Φλαμπούρι και ώρα 11:00πμ, η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 246 46 66 , Κιν. 6972 256215. Το καταφύγιο θα είναι ανοιχτό από τις 8:30πμ για όσους επιθυμούν να ανέβουν νωρίτερα. Θα βρείτε ροφήματα, σπιτικές πίτες και πρωινό ενώ το μεσημέρι θα υπάρχουν σπιτικά φαγητά, ψητά , κρασάκι και γλυκά.

Πάρτε μαζί σας την παρέα σας ή και μόνοι σας και θα γίνουμε όλοι μια παρέα και ελάτε για μια βόλτα στο μοναδικού κάλλους ελατόδασος της Πάρνηθας!

πηγή:http://www.flabouri.gr/news.php?readmore=80

Α.Κ.