Πάρε μέρος στο Red Bull Phenom και «σανίδωσέ το» για τα X Games του Λος Άντζελες

Πάρε μέρος στο Red Bull Phenom και «σανίδωσέ το» για τα X Games του Λος Άντζελες

Μάιος 22, 2013 - 23:11

Λίγες μόλις μέρες μετά τα X Games στη Βαρκελώνη, το κυνήγι για τα ανερχόμενα ταλέντα του skate από όλο τον κόσμο συνεχίζεται. Στην τοπική σκηνή, γνωστά ονόματα εξηγούν on camera τους λόγους για τους οποίους κάθε επίδοξος skateboarder από 15 έως 19 ετών δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στα X Games του Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα, διάσημοι Έλληνες, σπεσιαλίστες της σανίδας, όπως οι skateboarders Giorgio Zavos, Βαγγέλης Μαρκογιαννάκης και Θωμάς Γαλάνης, ο skate videographer Κώστας Μάνδηλας και ο ιδρυτής της «Skateboard Art Crimes», Αλέξης Φλωράκης δίνουν τη δική τους οπτική για μια ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη. Και αυτή δεν είναι άλλη από την συμμετοχή στον online διαγωνισμό Red Bull Phenom που αποτελεί το μοναδικό εισιτήριο για να ζήσεις από κοντά την ανεπανάληπτη εμπειρία των X Games από 1 έως 4 Αυγούστου στο Λος Άντζελες. Οι υποβολές των συμμετοχών λήγουν στις 5 Ιουλίου!  

Για αυτό, μην χάνεις χρόνο! Αν πιστεύεις ότι το’ χεις με τη σανίδα σου, βγες έξω και τράβα με βίντεο το καλύτερο σου κόλπο. Ύστερα ανέβασε την «υπογραφή» σου, διάρκειας 60 δευτερολέπτων, στο YouTube με τις λέξεις κλειδιά «Red Bull Phenom» και στείλε το link μαζί με άλλες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.redbullphenom.com, όπου θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες όπως και τους κανονισμούς. 

Ο θρύλος του skate, Steve Caballero, γνωστός για τα δύσκολα tricks όσο και για το ρεκόρ, εδώ και χρόνια, "highest air" σε half pipe, θα είναι ο άνθρωπος που θα κρίνει όλα τα βίντεο του διαγωνισμού και θα στείλει τους φιναλίστ skateboarders στα X Games του Λος Άντζελες με όλα τα έξοδα πληρωμένα με σκοπό να διαγωνιστούν μεταξύ τους με έπαθλο την παραγωγή του δικού τους professional video από τη Red Bull. 

Οι συμμετοχές για το skate διαρκούν έως τις 5 Ιουλίου.