Παράρτημα εκδοτηρίων εισιτηρίων του Χ.Κ. Καλαβρύτων, θα λειτουργήσει για πρώτη φορά μέσα στην πόλη των Καλαβρύτων!

Παράρτημα εκδοτηρίων εισιτηρίων του Χ.Κ. Καλαβρύτων, θα λειτουργήσει για πρώτη φορά μέσα στην πόλη των Καλαβρύτων!

Δεκέμβριος 03, 2014 - 22:07

Αυτό αποκάλυψε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Αντέννα Πάτρας 105,3 και την εκπομπή «Φόρα Παρτίδα» των Ν. Σύφαντου και Α. Τσικριτζή, ο Διευθυντής του Χ.Κ. Καλαβρύτων, Λεωνίδας Σπυρόπουλος.

Ο διευθυντής του ΧΚΚ, αναφέρθηκε στο νέο σχεδιασμό του κέντρου, τις καινοτομίες αλλά και τις τιτάνιες προσπάθειες που κάνει η διοίκηση του Χιονοδρομικού, ώστε να φέρει όσο το δυνατόν περισότερο κόσμο κοντά στο βουνό. Παράλληλα, ο κ. Σπυρόπουλος αναφέρθηκε στη συνεργασία που έχει το ΔΣ τους Χιονοδρομικού, με τους επιχειρηματίες των Καλαβρύτων. Μάλιστα αύριο το απόγευμα στις 6:30μμ έχει οριστεί συνάντηση στο αρχοντικό της Παλαιολογίνας, προκειμένου να τεθεί το πλαίσιο της συνεργασίας. «Στόχος μας και εκεί που έχουμε εστιάσει τις δυνάμεις μας, είναι να ανεβάσουμε τον κόσμο στο βουνό. Να έρθει σε επαφή με αυτή τη μαγεία και να επιλέξει αν θέλει να κάνει σκι, ή να απολαύσει το τοπίο μέσα από τις μοναδικές παροχές του κέντρου μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σπυρόπουλος. 

Επίσης ο κ. Σπυρόπουλος, σημείωσε ότι φέτος θα πραγματοποιηθούν τρεις αγώνες, ενώ η διοίκηση θα προσπαθήσει να γίνει για πρώτη φορά και ένας αγώνας στο πάρκο του Χιονοδρομικού. Τέλος, το ΔΣ του κέντρου, στο πλαίσιο του all inclusive, θα προσπαθήσει να επεκτείνει και σε δεύτερη μέρα το skipass. Ωστόσο, πολύ σημαντική πρωτοβουλία της νέας διοίκησης είναι η λειτουργία εκδοτηρίων στο κέντρο της πόλης. Σκιέρ και επισκέπτες του Χιονοδρομικού, με αυτό τον τρόπο, θα αποφεύγουν τις «ουρές» στο βουνό και θα παίρνουν τα εισιτήριά τους εύκολα και γρήγορα.

 

Πηγή: kalavrytanea.gr