Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2012 στο Άργος (photos)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2012 στο Άργος (photos)

Οκτώβριος 15, 2012 - 01:11

Έγινε η εκκίνηση από την Πλατεία Αγοράς στις 10.00 – 11.00 πμ
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2012 καθώς και το Πρωτάθλημα Αντοχής 4Χ4 ξεκίνησε τον 5ο αγώνα του, στις 14 Οκτωβρίου στο Άργος.

O αγώνας που διοργανώνεται από το 4X4 Sport Club Ναυπλίου σε συνεργασία με το Off Road Team είναι μονοήμερος και  έχει ως κέντρο του αγώνα το Άργος και συγκεκριμένα την κεντρική του πλατεία, όπου θα γίνει η εκκίνηση και ο τερματισμός.

Δυνατότητα συμμετοχής είχαν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off, Quad, καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS, και αυτοκίνητα 4Χ4 Open και Normal για τις κατηγορίες Ζ1 και Ζ2 αντίστοιχα.
Η διαδρομή του αγώνα ήταν προς τις ομορφότερες off road διαδρομές του Νομού Αργολίδας, φτάνοντας τα 200 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Το τερέν είναι ποικίλο, περιλαμβάνοντας κάθε είδους έδαφος, εύκολο και βατό για κάθε είδους μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο, ακόμη και για Big On-Off ή και SUV.

Αρωγοί του αγώνα είναι ο Δήμος Άργους Μυκηνών – ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός, το ΜΕGA Sport Ναυπλίου, τα ελαστικά MALATESTA με ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες, η ΜΙCHELIN, η Jet Power, τα λιπαντικά Denicol, η Colori και τα συστήματα Δορυφορικής Παρακολούθησης My-Track.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά MOTO, MotoΤρίτη και οι ιστοσελίδες motorsite.gr, to4x4.gr, dirt-bike.gr, Bikeit.gr και φυσικά το trailride.gr

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ EUROKINISSI ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
www.argolidaportal.gr