Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στη Μεγαλόπολη

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στη Μεγαλόπολη

Σεπτέμβριος 21, 2012 - 10:19

Ο έκτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross θα γίνει στη Μεγαλόπολη στις 23 Σεπτεμβρίου! Ίσως να είναι ο αγώνας που θα κρίνει την χρονιά, μια χρονιά από τις πλέον δυνατές και επιτυχημένες.

Το ελληνικό Motocross εμφανίζεται φέτος ανανεωμένο, με πληθώρα συμμετοχών, από όλη την Ελλάδα, από την Κέρκυρα μέχρι τον Αγ. Νικόλαο Κρήτης, πλαισιωμένο από μικρούς (8ετών) μέχρι αγέρωχους "γεροπλάτανους" αθλητές, που μετρούν δεκαετίες αγώνων. Ανάμεσά τους, μια φουρνιά νέων αθλητών που χαράζει την δική του δυναμική πορεία, που ξεσηκώνει τον κόσμο με εναέριες μάχες και συναγωνισμό σώμα με σώμα.

Στην κατηγορία (ΜΧ2) ο Δημήτρης Κοντολέτας (Ζαχάρω) και ο Παναγιώτης Παπίλας (Χαλκίδα) μονομαχούν όλη την χρονιά για τον τίτλο που και οι δύο κυνηγούν χρόνια αλλά δεν έχουν κατακτήσει ακόμη ενώ τρεις ακόμα νεότεροι αθλητές διεκδικούν την 3η θέση.

Μεγάλο φαβορί για τον τίτλο της ΜΧ1 ο Παναγιώτης Κουζής (Καλαμάτα) αλλά και οι Γιώργος Ηλιόπουλος (Αίγιο), Μανώλης Σκύβαλος (Αγ.Νικόλαος) και Δημήτρης Βαγγελάκος (Πύργος) διεκδικούν ισότιμα την 2η και 3η θέση.

7 νικητές σε 5 αγώνες έχουν καταγραφεί φέτος στην κατηγορία ΟΡΕΝ, που είναι τόσο ανοικτή σε εκπλήξεις όσο ο τίτλος της, αν και ο Κυριάκος Κιουτσούκωστας (Καβάλα) είναι το φαβορί.

Ελπιδοφόρα μηνύματα δίνουν οι μικροί αστέρες των κατηγοριών Mini (8-11 ετών) και Junior (12-15 ετών) ενώ ιδιαίτερα ανεβασμένοι εμφανίζονται οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές των Quad που πλαισιώνουν το πρωτάθλημα με τις τετράτροχες "γουρούνες" τους.
Η καταπληκτική πίστα της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη σας περιμένει στον αγώνα που θα ξεκινήσει την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 10:45

Πηγή: A.MOT.O.E.