Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross

Φεβρουάριος 08, 2013 - 20:55

Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Μοσφιλωτής διοργανώνει τον 2ο Αγώνα Motocross του Παγκυπρίου πρωταθλήματος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας στην πίστα της Μοσφιλωτής την ερχόμενη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και οι κορυφαίοι αναβάτες δίνουν μαζικά το παρών τους.

Ο δεύτερος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross προμηνύεται συναρπαστικός και οι «μάχες» για την πρωτιά στην πίστα της Μοσφιλωτής θα προσφέρουν εξαιρετικό θέαμα στους φίλους του αθλήματος.

Οι διεκδικητές του πρωταθλήματος, Ανθούλης Χαραλάμπους, Σάββα Σάββα και Μαρίνος Τσαγγαράς έχουν ανοικτούς λογαριασμούς από το πρώτο αγώνα της ΜΧ1στην Αργάκα, την ίδια στιγμή που στην ΜΧ2 οι Αντώνης Κυπριανού και Χρίστος Τσαγγαράς είναι οι υποψήφιοι πρωταθλητές. Οι κατηγορίες ΜΧ3 ΜΧ3 Over MX85 και ΜΧ65 θα συμπληρώσουν στο θέαμα.

Στον αγώνα θα δώσουν το παρών του όλοι οι πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος και η Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας υπολογίζει να λάβουν μέρος στον αγώνα 80 αναβάτες.

Η πίστα της Μοσφιλωτής μπορεί να φιλοξενήσει αναβάτες και θεατές στης πιο σύγχρονες και άνετες εγκαταστάσεις οι οποίες δίνουν την ευκαιρία κυρίως στους θεατές να απολαύσουν με άνεση τις αναμετρήσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του πρώτου αγώνα στην Αργάκα εδώ

Από το redbull.com