Outdoor μουσικό snowboard event στο fun park του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων

Outdoor μουσικό snowboard event στο fun park του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων

Φεβρουάριος 12, 2013 - 19:06

Ένα ακόμα event με πολύ αδρεναλίνη και δυνατή μουσική θα λάβει χώρα στο fun park του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, το Σάββατο (16/2).

Η Homegrown Productions, με την υποστήριξη της HTC διοργανώνει στο Fun Park του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων για δεύτερη συνεχή χρονιά, το outdoor μουσικό snowboard event με τίτλο:  From Dawn till Dusk: Snowboard Tricks vs. DJs in the Mix v.2

Ερασιτέχνες και επαγγελματίες του snowboard θα τραβήξουν, για άλλη μια φορά, τα βλέμματα σε ένα Snow-Tricks Contest για τα πιο εντυπωσιακά κόλπα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Fun-Park, με την επιμέλεια του FunBag by Riders.

Το Snowboard Tricks Contest θα συνοδεύουν και φέτος οι μουσικές επιλογές των Ηomegrown djs:  Βeats, breaks, loops και non stop εναλλαγές μουσικής, θα δώσουν ένα διαφορετικό ηχόχρωμα στις λευκές βουνοκορφές των Καλαβρύτων και θα συνθέσουν το soundtrack μιας μοναδικής εμπειρίας στο χιόνι!

Σούπερ δώρα περιμένουν τους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες του Snow-Tricks Contest, ενώ η sneak Aces με διάθεση 100% extreme κάνει όλο το βουνό να φωνάζει "Feelin Extreme" καθιερώνοντας την κατηγορία "Best Style".

Οι νικητές παίρνουν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 500 ευρώ για αγορές στο κατάστημά της, ενώ παράλληλα θα γίνει και διαγωνισμός φωτογραφίας με την καλύτερη φωτογραφία να κερδίζει ένα HTC Smartphone!

Στο ξύλινο Chalet στη βάση του Parking του Χιονοδρομικού Κέντρου μπορούν οι επισκέπτες, από το μεσημέρι και μετά, να προμηθευτούν ζεστό αρωματικό κρασί και ρακόμελο σε τιμές σούπερ,  ειδικά για την ημέρα του event!

Από το patrasevents.gr