Οι ικανότητες του Damien Walters στο Parkour

Οι ικανότητες του Damien Walters στο Parkour

Μάιος 17, 2011 - 15:28

O Damien Walters είναι το πιο γνωστό όνομα στο Parkour παγκοσμίως... Δείτε το βίντεο με στιγμές από την προπόνηση του και τις απίστευτες ικανότητες του.

Ποιος είναι ο Damien Walters

O βρετανός Damien Walters γεννήθηκε στις 6 Απριλίου το 1982 και ήταν γυμναστής στο Derbyshire και συμμετείχε σε τέσσερα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Τραμπολίνου. Το 2003 ήταν ένα από τα τέσσερα μέλη της Βρετανικής Ομάδας που κέρδισε το Παγκόσμιο τίτλο. Το 2001 και 2007 ήταν τέταρτος. Επίσης βγήκε πέμπτος στους ατομικούς διαγωνισμούς το 2003 και 2005 και κέρδισε το 200 τον Ευρωπαικό τίτλο με την  Βρετανική ομάδα, αφού πρώτα βγήκε δεύτεροςστο ομαδικό και όγδοος στο στο ατομικό δυο χρόνια πριν. Στην συνέχεια ξεκίνησε καριέρα κασκαντέρ και συμμετείχε σε διαφημιστικά.
Ο Walters δούλεψε σαν κασκαντέρ στις ταινίες Hellboy II, Kick-Ass, Ninja Assassin και Scott Pilgrim vs. the World. Το 2010, κέρδισε τα Taurus World Stunt Awards για τον καλύτρο αγώνα στο Ninja Assassin'. Θα συμμετέχει και στις νέες ταινίες Blitz, The Eagle και του Steven Spielberg's το I Am Number Four.
Ο Damien Walters έχει πάθος για το Parkour και το Freerunning από τα οποία προκύπτουν και οι αθλητικές του ικανότητες. Στο YouTube τα βίντεο του ξεπερνούν τα 30 εκ. προβολές!

youtube://v/cNvJy0zoXOY