Το official video για το Yedi Kule Runaway 2011

Το official video για το Yedi Kule Runaway 2011

Νοέμβριος 16, 2011 - 10:50

Δείτε το βίντεο που περιγράφει τον αγώνα του Yedi Kule Runaway 2011. Το βίντεο δημιουργήθηκε από την BikeRespect και είναι πολύ καλή δουλειά που δείχνει σε όλους όσους δεν παρευρέθηκαν τι.. έχασαν!

Κείμενο από την BikeRespect στο Youtube:

Κάτι λιγότερο από τέσσερα λεπτά (3.54.048) χρειάστηκε ο νικητής του αγώνα κατάβασης «Γεντί Κουλέ Απόδραση», ο αθλητής από την Πάτρα Γούβης Ελισαίος, για να διανύσει την απόσταση (2.200 μ) από τις φυλακές του Γεντί Κουλέ έως την Ρωμαϊκή Αγορά, περνώντας από ξύλινες κατασκευές, πλακόστρωτα κατηφορικά καλντερίμια, σκαλοπάτια και δρόμους της Άνω Πόλης.

Εκατοντάδες κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, παρευρέθησαν για να αποθεώσουν τους ριψοκίνδυνους ποδηλάτες, να αποθανατίσουν τα περάσματα και να μας δείξουν ότι παρόμοιες διοργανώσεις είναι ουσιαστικές για την περιοχή τους.

127 Αθλητές από όλη την Ελλάδα πήραν εκκίνηση ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο συμμετοχών σε έναν αγώνα που απαιτεί εξαιρετική εξειδίκευση σε επίπεδο εξοπλισμού και οδηγικών ικανοτήτων.

Το πρώτο Urban DownHill της Θεσσαλονίκης είναι γεγονός!

Η Αντιδημαρχία Νεότητας Αθλητισμού και Εθελοντών του Δήμου Θεσσαλονίκης και το BikeRespect θα δώσουν ραντεβού σε μια χρονιά ιδιαίτερης ιστορικής σημασίας.
Ραντεβού το 2012!

Ευχαριστούμε τον χορηγό του αγώνα, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Ευχαριστούμε την 9η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων.
Ευχαριστούμε την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστούμε τα μέλη του BikeRespect.
Ευχαριστούμε την Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστούμε την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης.
Ευχαριστούμε την Δ/νση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

youtube://v/FHjtr-eByLM