Οdyssey of Speed 2013

Οdyssey of Speed 2013

Μάρτιος 04, 2013 - 20:09

Το Event

Η διοργάνωση έχει θέσει ως στόχο τη διεθνή προβολή των ελληνικών παραλιών μέσα από τις gps-speed επιδόσεις ανθρώπων από όλον τον κόσμο, οι οποίοι απολαμβάνουν το πάθος του windsurfing καταγράφοντας τις ταχύτητες τους.

Για το σκοπό αυτό, η διοργάνωση θα «τρέξει» μέσα από το websiteGP3Swww.gps-speedsurfing.com, το οποίο έχει πάνω από 5.100 μέλη από όλη την υφήλιο και μεγάλη διεθνή επισκεψιμότητα.

Hεκδήλωση περιλαμβάνει διάφορες δεξιότητες των κλάσεων speed και slalomwindsurfing, εξ ου και η ονομασία «Οδύσσεια της Ταχύτητας», σε αντιστοιχία με την πολυμήχανη φύση του Οδυσσέα και τις ποικίλες περιπέτειες που κλήθηκε να ξεπεράσει στην Οδύσσειά του.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους, ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων τους, από τους freeriders που απολαμβάνουν τη διασκέδαση του windsurfing μέχρι αφοσιωμένους speeders υψηλού επιπέδου.

Αντί να επικεντρωθεί στη μέγιστη ταχύτητα μόνο, η Οδύσσεια της Ταχύτητας δίνει τη δυνατότητα συναγωνισμού σε διάφορους τομείς του speedslalom (όπως ταχύτερη πόντζα = alpharacing. Περισσότερες λεπτομέρειες στο NOR). Με τον τρόπο αυτό ευελπιστούμε να παρακινήσει να συμμετέχουν έλληνες και διεθνείς windsurfers, σε κάθε ελληνική παραλία.

Τοποθεσία

Η Οδύσσεια της ταχύτητας πραγματοποιείται σε όλες τις παραλίες στην Ελλάδα, όπως αυτές έχουν ταξινομηθεί σύμφωνα με το www.gps-speedsurfing.com.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής

Η «Οδύσσεια της Ταχύτητας» θα πραγματοποιηθεί από τις 01.03.2013 έως τις 30.09.2013.
Κόστος συμμετοχής

Η Οδύσσεια της ταχύτητας είναι δωρεάν δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

HSSWA - Τίτλοι Speed King

Εκτός από την κύριο τρόπαιο του event (βλ NOR), μεταξύ όλων των συμμετεχόντων της «Οδύσσειας της ταχύτητας», ο HSSWA θα απονείμει τον/τους τίτλο/ους "HSSWA Speed King of ....." σε κάθε παραλία/spot της εκδήλωσης, η οποία θα παρουσιάσει κατάταξη με περισσότερα από 5 άτομα. Για τον “Speed King” θα μετράνε μόνο το γρηγορότερο 5x10sec (Cat. Β). Κάθε "King" (ή "Queen"!) θα παραλάβει το βραβείο του/της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονομής των νικητών του HSSWA Overall Ranking!
Οργάνωση

Η εκδήλωση αποτελεί μία γερμανοελληνική συνεργασία που οργανώνεται από τον Tim Otte, σε στενή συνεργασία με τον Σύνδεσμο αθλητών Hellenic Speed Slalom Windsurfing Association (HSSWA).

Από 1ης Μαρτίου ξεκινάμε!

Ας γεμίσουμε το www.gps-speedsurfing.com με την γαλανόλευκη σημαία μας, όπως φαίνεται στο παραπάνω παράδειγμα της 27/2/12!

Από το greeksurf.com