Ο Travis Rice στον Παρνασσό!

Ο Travis Rice στον Παρνασσό!

Ιανουάριος 19, 2012 - 12:17

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου έρχεται σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα η απόλυτη ταινία snowboarding!Ο διάσημος snowboard rider, Travis Rice, με μία ομάδα από τους κορυφαιόυς στον κόσμο, δίνει άλλο νόημα στο τι μπορεί να κάνει κανείς πάνω σε μία σανίδα snowboard.

Δήλωσε το ενδιαφέρον σου μέχρι την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και μπες στην κλήρωση! Γίνε και εσύ ένας από τους 80 τυχερούς που θα πάνε στον Παρνασσό για να ζήσουν μοναδικές στιγμές παρακολουθώντας την ταινία “The Art of Flight” και κάνοντας snowboard στις πίστες της Φτερόλακας.

80 μόνο τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την καλύτερη ταινία snowboarding όλων των εποχών “Τhe Art of Flight” (http://theartofflightmovie.com/ ) στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Στις 29 Ιανουαρίου θα μεταφερθούν με λεωφορείο από την Αθήνα στο χιονοδρομικό και εκεί θα απολαύσουν μια απίστευτη μέρα στο βουνό, με ένα surpise snowboard contest να τους προετοιμάζει για την προβολή της ταινίας αμέσως μετά! Τα έξοδα της ημέρας (μεταφορά, είσοδος στις πίστες της Φτερόλακας & προβολή ταινίας) καλύπτονται από τη Red Bull!

Δήλωσε τώρα συμμέτοχη & μπες στην κλήρωση! Μάθε πως στο www.redbull.gr !
-//-

Λίγα λόγια για την ταινία “The Art Of Flight”:

Το Red Bull Media House, σε συνεργασία με την BrainFarm Digital Cinema, παρουσιάζει την ταινία του Curt Morgan “The Art of Flight”. Ο διάσημος snowboard rider, Travis Rice, με μία ομάδα από τους κορυφαιόυς στον κόσμο, δίνει άλλο νόημα στο τι μπορεί να κάνει κανείς πάνω σε μία σανίδα snowboard. Το “The Art of Flight”, που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το Σεπτέμβρη στο Beacon Theatre στη Νέα Υόρκη, αποτελεί έναν συνδυασμό πλοκής, σκιαγράφησης χαρακτήρων και αθλητικής δράσης. Η ταινία γυρίστηκε με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, τμήμα του οποίου σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το συγκεκριμένο project. "A jaw-dropping spectacle" (Vanity Fair), "An epochal masterpiece." (Pleasure Snowboard Magazine), “Film takes snowboarding to next level!” (USA Today), ειναι μόνο λίγα από τα σχόλια των media διεθνώς.

youtube://v/kh29_SERH0Y