Ο Μάκης Καλαράς διοργανώνει μαθήματα extreme sports για ΑΜΕΑ στο Κέρος!

Ο Μάκης Καλαράς διοργανώνει μαθήματα extreme sports για ΑΜΕΑ στο Κέρος!

Μάιος 19, 2017 - 14:58

Μαθήματα θαλάσσιων σπορ διοργανώνει ο Μάκης Καλαράς στο Κέρος της Λήμνου!

Ο γνωστός παραολυμπιονίκης, λάτρης των extreme αθλημάτων και θαμώνας του Surf Club Keros της Λήμνου, ανακοίνωσε μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι από 7 έως 14 Ιουνίου, θα διοργανώσει στο νησί μας πρόγραμμα εκμάθησης kitesurf, wakeboard, sup, canoe, snorkeling και catamaran για άτομα με αναπηρία, αλλά και χωρίς αναπηρία.

Δείτε τι έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:

SUMMER WATER SPORTS 4all
......7-14 Ιουνιου..... θα διοργανωσω γκρουπ για ατομα με αναπηρια (και χωρις αναπηρια) στην Λημνο, https://www.facebook.com/SurfClubKeros/
Οσοι γουσταρουν να μαθουν να κανουν KITESURF, να δηλωσουν συμμετοχη στο inbox μου! Στην σελιδα μου στο facebook https://m.facebook.com/makiskalaraso/
( εκτος απο kitesurf το προγραμμα θα εχει wakeboard,sup,canoe,snorkeling,catamaran )

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μάκης Καλαράς είναι ο άνθρωπος πίσω από το Keros For All στη Λήμνο, μέσω του οποίου δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες να ζήσουν την εμπειρία των θαλάσσιων σπορ.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι άνθρωποι του Surf Club Keros ήρθαν σε επαφή με τον αργυρό παραολυμπιονίκη στην προσπάθειά τους να προσαρμόσουν κάποια θαλάσσια sports προσβάσιμα σε ΑΜΕΑ. Από εκεί και πέρα όλα πήραν τον δρόμο τους. Ο Μάκης επικοινώνησε με πολλούς ακόμη αθλητές και δημιουργήθηκε ένα μεγάλο group αθλητών από όλο τον κόσμο βάζοντας όλοι τις ιδέες τους στο τραπέζι για να βρουν λύσεις.

Άλλωστε, ο Μάκης Καλαράς υποστηρίζει ότι τα extreme sports είναι για όλους, ανάπηρους και μη, «απλά κάποιοι ίσως φοβάστε περισσότερο, εγώ είμαι εδώ για να σας πω ότι γίνεται, όλοι το ξέρουμε. Για τα άτομα σαν εμάς, κάποιοι αναρωτιούνται, αλλά εγώ θα σας πω ότι γίνεται, δοκιμάστε το...», έλεγε το 2015 στο TEDx event του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

από το limnosfm100.gr