Ο Ηλίας Δανάσκος κατέκτησε την Pole Position για την OPEN

Ο Ηλίας Δανάσκος κατέκτησε την Pole Position για την OPEN

Μάιος 31, 2014 - 20:58

Ολοκληρώθηκε στην Τρίπολη η διαδικασία της Pole Position για την κατηγορία της OPEN, στον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, με νικητή τον Ηλία Δανάσκο.

Με χρόνο 1:00.039 ο Ηλίας Δανάσκος ήταν μόλις 17 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο γρήγορος από τον Ψαρρά Λουκά που σημείωσε το δεύτερο ταχύτερο χρόνο.
Ο νικητής του πρώτου αγώνα Δημήτρης Παπαγγελου σημείωσε τον τρίτο χρόνο με 1:00.208, και συμπλήρωσε την πρώτη σειρά εκκίνησης του αυριανού αγώνα.

Πιο πίσω στην τετάρτη και πέμπτη θέση έχουμε τους Καρανικα Κωνσταντίνο και Ηλιόπουλο Γιώργο που συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα, και μαζί με τον Σταμάτη Κοντομανώλη, είναι οι μόνοι αναβάτες που μπόρεσαν να πέσουν κάτω από το 1 λεπτό και 1 δευτερόλεπτα.

Ακολουθεί ο Βαμβας Δημήτριος στην 7η θέση μπροστά από τον Προιο Δημήτρη με cbr 1000, τον Λάμπρο Γκουντούμα με Aprilia RSV4, και τον Αναστάσιο Σκυριανόγλου με ένα Triumph 675 που συμπλήρωνει την πρώτη δεκάδα.

Και οι τέσσερεις αυτοί αναβάτες, μαζί με τον νεαρό Μίχα Θεοφάνη και τον Μαρινάκη Ιωάννη, είχαν ελάχιστα εκατοστά του δευτερολέπτου διαφορές μεταξύ τους κάτι που προμηνύει πως αύριο θα έχουμε έναν δυνατό αγώνα.

Τα αναλυτικά Αποτελέσματα της OPEN ΕΔΩ

Από το bikerspirit.net