Ο Αλέξης Τσώκος στην Αυστρία, για το Παγκόσμιο χιονοσανίδας

Ο Αλέξης Τσώκος στην Αυστρία, για το Παγκόσμιο χιονοσανίδας

Ιανουάριος 15, 2015 - 16:39

Στην Ιαπωνία ο Νίκος Πολυχρονίδης για αγώνες άλματος Ο Αλέξης Τσώκος βρίσκεται στο Κρέισχμπεργκ (Kreischberg) της Αυστρίας, εκεί όπου ξεκινάει σήμερα η μεγαλύτερη αγωνιστική εκδήλωση της χρονιάς για την χιονοσανίδα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα ολοκληρωθεί στις 25 Ιανουαρίου.

Ο χιονοδρόμος του ΣΧΟ Βέροιας θέλει ένα καλό αποτέλεσμα, στο αγώνισμα του Snowboardcross (SBX), αν και δε βρίσκεται στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Οκτώβριο.  ́

«Νιώθω καλά, θα προσπαθήσω να προκριθώ στην τελική φάση του SBX και ότι βγει. Είμαι πάντα αισιόδοξος, αν και δεν είμαι στην ιδανική φυσική κατάσταση»

δήλωσε ο Αλέξης Τσώκος.

Εντός συνόρων για την χιονοσανίδα, το ραντεβού έχει δοθεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο στο Φαλακρό. Εκεί όπου από αύριο Παρασκευή (16 Ιανουαρίου), έως και την Κυριακή, η Ομοσπονδία (ΕΟΧ) θα πραγματοποιήσει προετοιμασία στο άθλημα Ψάχνει την υπέρβαση 

Για το Σαπόρο (Sapporo) της Ιαπωνίας αναχώρησε χθες ο πρωταθλητής του άλματος Νίκος Πολυχρονίδης προκειμένου να αγωνιστεί σε σειρά διεθνών αγώνων χιονοδρομίας. 

Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα και θα ολοκληρωθούν στις 25 Ιανουαρίου 2015 και ο έλληνας πρωταθλητής θα πάρει μέρος σε 5 αγωνίσματα με στόχο να πλασαριστεί στους πρώτους 30 αθλητές. Μια θέση που θα του εξασφαλίσει ειδικά αγωνιστικά προνόμια για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους.