Νυχτερινή κατάβαση Rafting στο Λούσιο - Αλφειό

Νυχτερινή κατάβαση Rafting στο Λούσιο - Αλφειό

Αύγουστος 06, 2014 - 10:20
Date: 
09/08/2014

Η κατάβαση θα διαρκέσει πάνω από 1:30 ώρα περίπου μέσα σε ένα πρωτόγνωρο για εσάς περιβάλλoν. Οι σκιές των δένδρων θα εναλλάσσονται με το φως του φεγγαριού ενώ υπάρχουν σημεία όπου θα επικρατεί απόλυτο σκοτάδι, αφού η βλάστηση δεν θα επιτρέπει στο φως να εισχωρεί  μέσα στο ποτάμι, εμείς θα γλιστράμε στο άφαντο νερό του ποταμού. Καθώς προχωράμε το τοπίο αλλάζει και το σκοτάδι δίνει την θέση του στο φως του φεγγαριού

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 Ιουλίου και 9 Αυγούστου 2014

10.30  Άφιξη το βράδυ  στη βάση μας στο χωριό Μάραθα (Βλαχόρραφτη). Λίγο πριν τα μεσάνυχτα αρχίζει η προετοιμασία για την νυχτερινή κατάβαση. Αμέσως μετά μεταφερόμαστε στην εκκίνηση της διαδρομής. Η κατάβαση ολοκληρώνεται στο σημείο της κατασκήνωσης (Γεφύρι Κούκου) όπου μας περιμένoυν  ζεστά  hot dogs, κρασί,μπύρα,τσίπουρο και φυσικά καλή παρέα.
Γνωριμία της ομάδας με τον γύρο χώρο της κατασκήνωσης και τακτοποίηση της στις σκηνές ή επιστροφή στη βάση και αναχώρηση

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 Ιουλίου και 10 Αυγούστου 2014
Η ομάδα ξυπνά και παίρνει το πρωινό της στην κατασκήνωση και έχει ελεύθερο χρόνο για κολύμπι στις βάθρες του καταρράκτη.
Ακολουθεί αναχώρηση για το χωριό Μάραθα(Βλαχόρραφτη)  όπου είναι και ο τελικός προορισμός της εκδρομής μας.

Προτάσεις της Trekking Hellas:
Μπορείτε την Κυριακή να επιλέξετε μια από τις άλλες μας δραστηριότητες (rappel, monoraft, hot dog) ή απλά να γνωρίσετε τα όμορφα αξιοθέατα της περιοχής όπως το Μουσείο υδροκίνησης Δημητσάνας και το Λαογραφικό μουσείο Στεμνίτσας.
 
Ημέρες υλοποίησης: 12 - 13/07/14 και 9 - 10/8/14
Τιμή/άτομο:  60 ευρώ

Περιλαμβάνει:
•    Έμπειρους οδηγούς ποταμού
•    Τον απαραίτητο εξοπλισμό για την δραστηριότητα
•    Τοπικές μεταφορές
•    Τον εξοπλισμό camping
•    Ένα πρωινό και ένα σνακ

Δεν περιλαμβάνει:
•    Ότι δεν αναφέρεται παραπάνω 

από το trekking.gr