Ντοκιμαντέρ για το ποδήλατο «Strength Ιn Numbers»

Ντοκιμαντέρ για το ποδήλατο «Strength Ιn Numbers»

Μάιος 29, 2012 - 15:34

Την Πέμπτη, 24 Μαΐου, έγινε η παγκόσμια online πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Strength Ιn Numbers» μέσα από τα Red Bull TV και redbull.com/bike! Πρόκειται για μια μοναδική κινηματογραφική παραγωγή αφιερωμένη στον κόσμο του mountain biking από την Anthill Films σε συνεργασία με το Red Bull Media House.

 

Παρακολουθήστε ταυτόχρονα με χιλιάδες άλλους λάτρεις του mountain bike από κάθε γωνιά του πλανήτη μια συναρπαστική ταινία που αναδεικνύει τη μαγεία του αθλήματος. Η ταυτόχρονη online πρεμιέρα παγκοσμίως αντανακλά ακριβώς την ουσία του «Strength Ιn Numbers» καθώς είναι ένα ντοκιμαντέρ για το ποδήλατο που συνδέει κάθε φαινομενικά διαφορετική πλευρά του κόσμου του MTB. Βιώστε, λοιπόν, και εσείς τη μοναδική εμπειρία της παγκόσμιας online πρεμιέρας ανταλλάσσοντας απόψεις, σχόλια και παρατηρήσεις με τους fan του mountain bike από όλο τον κόσμο αλλά και με τους συντελεστές και πρωταγωνιστές της ταινίας. 

Πλάνα υψηλού επιπέδου, εντυπωσιακά tricks, μαγευτικά μέρη, απίθανες διαδρομές και καταβάσεις που κόβουν την ανάσα συνθέτουν την ιστορία του «Strength Ιn Numbers». Το ντοκιμαντέρ δράσης καταγράφει σε βάθος τις διαφορετικές κοινότητες του mountain bike σε συνδυασμό με τις συναρπαστικές μαρτυρίες τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών riders. Χωρίς καμία ιδιαίτερη γνώση, ο καθένας θα μπορούσε να συμπεράνει ότι το mountain bike φαντάζει με ένα σύμπαν από τελείως διαφορετικές τάσεις: Free ride, Downhill, Big Mountain, All Mountain, Dirty Jump, Slopestyle. Ένα ατομικό σπορ σαν παζλ απότόσα διάσπαρτα κομμάτια όσα τελικά και τα κοινά σημεία που το συνθέτουν. Και μπορεί το στόρι να μην ακολουθεί μια σαφήσυμβατή σειρά όμως όλα καταλήγουν στο ίδιο σημείο. Το λάστιχο στο έδαφος, το πόδι στο πετάλι, το χέρι στο τιμόνι… όλα «πειραγμένα» από σημάδια λάσπης!

Στις 25 Μαίου, το ντοκιμαντέρ «Strength Ιn Numbers» θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε DVD, BluRay και iTunes.

Δείτε περισσότερα εδώ.