Νεαρός έπεσε από τον Καθεδρικό του Μιλάνου με...αλεξίπτωτο

Νεαρός έπεσε από τον Καθεδρικό του Μιλάνου με...αλεξίπτωτο

Ιούλιος 04, 2013 - 16:03

Ένα ομολογουμένως ασυνήθιστο θέαμα προσέφερε σήμερα το πρωί, νεαρός που για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αποφάσισε να πέσει με αλεξίπτωτο από τον καθεδρικό ναό του Μιλάνου.

Ο αλεξιπτωτιστής προσγειώθηκε στην πλατεία του Ντουόμο στο Μιλάνο, σήμερα τα ξημερώματα στις 6.20 (τοπική ώρα), έχοντας πραγματοποιήσει πτώση με αλεξίπτωτο από τον Καθεδρικό Ναό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έδωσε η αστυνομία.
Μόλις έφθασε στο έδαφος, ο νεαρός απελευθερώθηκε από τα…εξαρτήματα και έτρεξε στο σταθμό του μετρό. Εικάζεται ότι έμεινε κρυμμένος στο ναό καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας, περιμένοντας να ξημερώσει για να υλοποιήσει το σχέδιό του.
«Άκουσα ένα θόρυβο και είδα έναν άνθρωπο που έκανε πτώση με αλεξίπτωτο από το Ντουόμο. Σίγουρα πρόκειται για ειδικό, μαζί του ήταν νεαροί που τα κατέγραψαν όλα σε βίντεο. Πάω στοίχημα ότι σύντομα θα το δούμε στο ίντερνετ» λέει ο Στέφανο Λορεντσέτι, ο οποίος έχει περίπτερο δίπλα στον Καθεδρικό και την ώρα της θεαματικής πτώσης βρισκόταν στην πλατεία, τακτοποιώντας τις εφημερίδες.

Η αστυνομία εντόπισε τρία άτομα που πιστεύει ότι μπορεί να ταιριάζουν στο προφίλ του μυστηριώδους αλεξιπτωτιστή και ερευνά τα στοιχεία τους, ενώ θα εξετάσει και το διαθέσιμο υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος.
Θεωρείται πάντως πιο πιθανό ότι πρόκειται για μια...ανέμελη κίνηση, ψυχαγωγικού χαρακτήρα, χωρίς πολιτικές ή άλλες προεκτάσεις.

από το ethnos.gr