Nέα σειρά Nike Tech Fleece από το μέλλον

Nέα σειρά Nike Tech Fleece από το μέλλον

Σεπτέμβριος 25, 2013 - 09:49

Η Nike δημιουργεί ξανά και αυτή την φορά επιστρέφει με τεχνολογία από το μέλλον. Η επιστροφή του Nike Tech Pack πραγματοποιείται με το Nike Tech Fleece Collection, με την μεγαλύτερη εξέλιξη του φλις από την δημιουργία του.

Τρέξιμο στο κρύο με παρέα το Nike Tech Fleece, θέληση και τεχνολογία από το μέλλον διαθέσιμη εδώ και τώρα. Τα νέα Nike Tech Fleece συνδυάζουν τρία στρώματα υλικού συνδυασμένα μοναδικά με αφρό και ύφασμα για την προστασία από το κρύο και παράλληλη άνεση με χαμηλό βάρος και στυλ.

NIKE TECH FLEECE COLLECTION, ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ, ΠΙΟ ΖΕΣΤΟ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρες και γυναίκες έχουν να επιλέξουν από μια μεγάλη συλλογή μοντέλων της σειράς Nike Tech Pack όπως τα Nike Tech Fleece N98, Nike Tech Fleece AW77, Nike Tech Fleece Windrunner, Nike Tech Fleece Crew, Nike Tech Fleece Hoodie, Nike Tech Fleece Cape, Nike Tech Fleece Pants.

Σύμφωνα με την Nike η νέα σειρά ρούχων Nike Tech Fleece “προσαρμόζεται φυσικά στην κίνηση του σώματος” και είναι “ελαφρύτερο, πιο ζεστό και με μεγαλύτερη κυκλοφορία αέρα σε σύγκριση με προηγούμενα fleece”. Προς το παρόν τα νέα προϊόντα Nike Tech Pack και Nike Tech Fleece Collection είναι διαθέσιμα online από το site της Nike αλλά και σε καταστήματα Nike στην Ελλάδα.

από το pestaola.gr

Nike Tech Fleece: Inside the Innovation