Νέα ημερομηνία για το 5ο KITESURF FESTIVAL

Νέα ημερομηνία για το 5ο KITESURF FESTIVAL

Ιούνιος 22, 2016 - 17:20
Date: 
09/07/2016

Μετά από μια εβδομάδα συνεχών ελέγχων των μετεωρολογικών προγνώσεων, οι προβλέψεις φαίνεται να επιβεβαιώνονται και ο καιρός για το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου δεν θα είναι ο επιθυμητός για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ.

Στις προβλέψεις φαινόταν ένας βορειοανατολικός άνεμος που δημιουργεί εξίσου πολύ καλές συνθήκες στο Δρέπανο όπως και με τους δυτικούς, όμως η βροχή και το άστατο βαρομετρικό που θα πλανιέται στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση του φεστιβάλ.

Ως εκ τούτου η διοργανωτική ομάδα του 5th Kitesurf Festival είναι αναγκασμένη να αναβάλει προσωρινά τους αγώνες για τις 25 & 26 Ιουνίου και να τους μεταθέσει δύο εβδομάδες αργότερα, για τις 9 & 10 Ιουλίου.

Το Kitesurf Festival, εκτός από αγώνες υψηλού επιπέδου αποτελεί γιορτή των φίλων του αθλήματος και επισκεπτών στην παραλία, με πλήθος δράσεων για δύο ημέρες πάνω στη θάλασσα, μουσική και πολλές παράπλευρες δραστηριότητες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε το διήμερο του Festival να μην έχει τις ιδανικές συνθήκες για όλους!

Ανανεώνουμε, λοιπόν το ραντεβού μας για το πιο δυνατό event του καλοκαιριού στις 9 & 10 Ιουλίου.

Η προθεσμία ηλεκτρονικών εγγραφών των αθλητών παρατείνεται μέχρι και 7 Ιουλίου στις 22:00. Όσοι αθλητές έχουν εγγραφεί ήδη δεν χρειάζεται να επαναλάβουν την διαδικασία. Για εγγραφή, πατήστε ΕΔΩ!

Σχετικά με την επίσκεψη του παγκόσμιου πρωταθλητή Youri Zoon, λόγω του ιδιαίτερα βεβαρημένου προγράμματος, ήταν αδύνατο να αλλάξει η επίσκεψή του για τις 9 & 10 Ιουλίου. Εντούτοις είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το πρόγραμμά του ισχύει κανονικά και ο Youri θα επισκεφτεί την Ελλάδα το τριήμερο 25, 26 και 27.

Το τι θα κάνει όμως αυτό το τριήμερο είναι ένα μυστήριο για αυτό το λόγο μείνετε συντονισμένοι στο http://www.wbsf.gr/kitesurf-festival/ και ακολουθήστε το #whereisyouri.