Νέα GoPro Hero6 Black, με νέο επεξεργαστή και πιο γρήγορο WiFi

Νέα GoPro Hero6 Black, με νέο επεξεργαστή και πιο γρήγορο WiFi

Σεπτέμβριος 29, 2017 - 09:51

Σε ένα πολύ σύντομο event η GoPro παρουσίασε τη νέα της ναυαρχίδα στις action cameras, τη GoPro Hero6 Black.

Η GoPro Hero6 Black είναι δύο φορές πιο δυνατή από το προηγούμενο μοντέλο με ανάλυση λήψης video στα 4Κ 60fps, 2K 120fps και Full HD 1080 στα 240fps (για slow motion videos) και λήψη φωτογραφιών στα 12 megapixels με ταχύτητα 30 καρέ το δευτερόλεπτο (καταγράφει JPG και RAW φωτογραφίες/GPR Format). Σύμφωνα με τη GoPro διαθέτει αναβαθμισμένο επεξεργαστή, τον νέο GP1 και εξελιγμένο σταθεροποιητή, ενώ έχει και 3 μικρόφωνα με τεχνολογία μείωσης των ανεπιθύμητων θορύβων (.WAV Format).

Είναι αδιάβροχη χωρίς θήκη μέχρι 10 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού και διαθέτει ενσωματωμένο WiFi 5GHz και Bluetooth για σύνδεση με έξυπνες συσκευές και μεταφορά του υλικού ασύρματα, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο GPS.

Έχει οθόνη 2", αφής και ο χρήστης μπορεί να την ελέγξει και με φωνητικές εντολές. Δέχεται κάρτες μνήμης microSD, παίρνει έξτρα υποδοχή 3.5mm για εξωτερικό μικρόφωνο και διαθέτει αποσπώμενη μπαταρία λιθίου 1220 mAh και υποδοχή USB-C.

Φυσικά μπορεί να δημιουργήσει Time Lapse videos και HDR φωτογραφίες και μέσω της εφαρμογής GoPro App και της λειτουργία QuickStory, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει μικρά μονταρισμένα videos, με μουσική και εφέ, για άμεση κοινοποίηση στα κοινωνικά του δίκτυα.

Η νέα GoPro Hero6 Black έχει τιμή στα 570 ευρώ και θα την βρείτε εδώ.

Από το PTTL.gr

GoPro: Meet HERO6 Black + QuikStories in 4K