MTB Αρκαδίας και FreeRide.gr συμμετείχαν στο 1ο Helmos Top DH Race

MTB Αρκαδίας και FreeRide.gr συμμετείχαν στο 1ο Helmos Top DH Race

Οκτώβριος 15, 2012 - 23:55

Πραγματοποιήθηκε το 3η ήμερο που μας πέρασε 12-13-14 Οκτωβρίου το 1ο Helmos Top DH Race στο Χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.
Οργανωτής και υπεύθυνος του συγκεκριμένου event ήταν η ίδια η διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου.
Το μονοπάτι ήταν αρκετά τεχνικό, δύσκολο στην μορφολογία του, αλλά συνάμα και γρήγορο στα περισσότερα κομμάτια του με drops και δυο φανταστικά άλματα το ένα μετά το άλλο κοντά στον τερματισμό της διαδρομής.

Οι συμμετοχές από αθλητές ήταν αρκετές καθώς και η προσέλευση εταιριών  και θεατών.

Τα δοκιμαστικά της μιας μέρας όσο και οι προκριματικοί και ο τελικός της επόμενης και τελευταίας μέρας πραγματοποιήθηκαν  κανονικά .

Μικρό πρόβλημα δημιούργησε η βροχή που έπεσε προς το τέλος των προκαταρτικών καθώς ο καιρός άνοιγε και έκλεινε συνεχώς  .
Σαν αποτέλεσμα λοιπόν να μην γίνουν οι απονομές των νικητών γιατί υπήρχε  ένα πρόβλημα με τα χρονόμετρα  .
Η διοίκηση με σχετική δήλωση της προς τους αθλητές που συμμετείχαν, επιφυλάσσετε στο μέλλον να υποστηρίξει πολύ δυναμικά αυτόν τον αγώνα θεσμό για την περιοχή , με βελτίωση του μονοπατιού την λειτουργία του αναβατήρα κάποια Σαββατοκύριακα καθ όλη τη διάρκεια του έτους και άλλα πολλά  .
Να προσθέσω ότι σε όλη αυτή την διοργάνωση συμμετείχαν και αθλητές από την Αρκαδία , τον Σύλλογο Μ.Τ.Β Αρκαδίας , δυο από Τρίπολη και άλλοι δυο από την περιοχή της Βυτίνας καθώς και η σχετική υποστήριξη για το τεχνικό κομμάτι των αθλητών (DH Bikes) από το Freeride.gr με τέντα  που στήθηκε για τον συγκεκριμένο σκοπό .

ΠΗΓΗ : Η ομάδα του Freeride.gr