Μιχάλης Ζαμπίδης στον Τούρκο αντίπαλο: «Μολών λαβέ»

Μιχάλης Ζαμπίδης στον Τούρκο αντίπαλο: «Μολών λαβέ»

Ιανουάριος 15, 2015 - 21:04

Τι είπε ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής για τον Harun Kina

Ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στη σημερινή συνέντευξη τύπου της κορυφαίας διοργάνωσης kick boxing Iron Challenge, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Athens, καθώς δεν έλειψαν οι προκλήσεις μεταξύ του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη και του Τούρκου διεκδικητή Harun Kina.

Μετά την παρουσίαση των αθλητών των Pre-Games και των Main Games της διοργάνωσης, στο πάνελ κάθισε ο Harun Kina, που θα αγωνιστεί στη μπλε γωνία του Main Event του Iron Challenge και στη συνέχεια, με θερμά χειροκροτήματα οι παρευρισκόμενοι υποδέχτηκαν τον Έλληνα Πρωταθλητή, Μιχάλη Ζαμπίδη.
Το λόγο πήρε αμέσως ο Τούρκος διεκδικητής Harun Kina, ο οποίος δήλωσε: «Μπορεί ο Μιχάλης Ζαμπίδης να έχει μια παράδοση με Τούρκους αθλητές, αλλά αυτό το Σάββατο θα καταφέρω το 9-1 στην Ελλάδα. Ζητούσα συνέχεια επί 1,5 χρόνο αυτό τον αγώνα και τώρα που έκλεισε θα τον κερδίσω, δεν πρόκειται να χάσω».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης ο οποίος δήλωσε για τον αγώνα: «Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος γι’ αυτό τον αγώνα εδώ και αρκετό καιρό και είμαι σίγουρος για τη νίκη, το μόνο που έχω να πω στον Harun για τον Παγκόσμιο τίτλο μου είναι Μολών Λαβέ!», δείχνοντας την πολυπόθητη ζώνη της SuperKombat που ξεχώριζε στο πανελ. Για την πολύ καλή προετοιμασία του Μιχάλη Ζαμπίδη, μίλησε και ο προπονητής του, Βαγγέλης Αποστόλου.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης προσκάλεσε όλους τους Έλληνες να παρευρεθούν στο Iron Challenge και να δώσουν μαζί του τη μάχη για να κρατήσει τον Παγκόσμιο Τίτλο στην Ελλάδα.
Οι δύο αντίπαλοι έδωσαν ραντεβού στο ring του Κλειστού Γηπέδου Tae Kwon Do αυτό το Σάββατο, ενώ θα συναντηθούν ξανά την Παρασκευή στην επίσημη ζύγιση του Iron Challenge.
 
Η Τόνια Φουσέκη, εκπρόσωπος της διοργάνωσης Iron Challenge, συντόνισε τη συνέντευξη τύπου και μίλησε για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα. Τόνισε, πώς το Iron Challenge από την πρώτη του διοργάνωση το 2008, έχει στόχο να προάγει το άθλημα του kick boxing σε μια «γιορτή» της ευγενούς άμιλλας και του αθλητισμού, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα και φέρνοντας κοντά όλους τους αθλητικούς συλλόγους της χώρας.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.