Μεμβράνη Marmot Super Mica η υπερελαφρία!

Μεμβράνη Marmot Super Mica η υπερελαφρία!

Ιανουάριος 09, 2014 - 19:19

Για ένα απλό softshell χωρίς επένδυση πήγα να δω αλλά ήταν αδύνατο να μην πέσει το μάτι μου πάνω σε αυτή την μεμβράνη..

Μεμβράνη Super Mica από την marmot λοιπόν...

Υλικό: MemBrain®Strata™ 100% νάιλον Ripstop 2.2 oz/yd

Αδιαβροχότητα: 20.000mm !!

Αναπνευσιμότητα: 20.000 gm/24hrs !!

Βάρος: 246 gr !!!!

Προφανώς, όπως διαβάζουμε και από το επίσημο site αυτές τις ιδιότητες τις δίνει το υλικό κατασκευής. Το συγκεκριμένο η marmot το δουλευεί χρόνια από ότι θυμάμε αλλά τώρα φαίνεται ξεπέρασε τον ευατό της (αν μπορούσε να κάνει το ίδιο και στην τιμολόγηση των προϊόντων υπέρ του καταναλωτή θα ήταν πολύ βολικό...) Έχω ξαναναφέρει ότι δεν υπάρχει μόνον το goretex το οποίο είναι απλά πολύ εμπορικό, και τώρα τελευταία φαίνεται ότι έχει βρει και σοβαρούς ανταγωνιστές (gelanots από την pinguin).

Το μπουφανακί λοιπόν αυτό τυλίγεται σε μια τσέπη του και το έχει καβάτζα παντού λόγω βάρους (στην τιμή θα κολλήσει κανείς...). Ας αναφέρω κιόλας συμπληρωματικά ότι πρόκειται για μεμβράνη 2,5 στρώσεων με έξτρα επένδυση στους ώμους, στην κουκούλα και στη μέση και φυσικά φερμουάρ διαπνοής στα πλευρά.

Την μεμβράνη τη δοκίμασα στο Λούστας adventure http://www.loustasadventure.gr, αλλά το βρήκα και στο internet και στο http://www.vorasaction.gr και στο http://www.trekkinn.com.

Ε, περισσότερες πληροφορίες στην "μαμά" εταιρεία και στα μπλογκς (?). Τιμή δεν λέω γιατί αποτελεί μεγάλο αγκάθι και περιμένω τις εκπτώσεις ...

chatnoir