Κάνει snowboard με σχοινί πίσω από Lamborghini (vid)

Κάνει snowboard με σχοινί πίσω από Lamborghini (vid)

Ιανουάριος 26, 2017 - 13:28

Ο YouTuber Stradman είναι από αυτούς που μπορεί να κάνουν τα πάντα για να πάρουν περισσότερα views. Έτσι, αποφάσισε φέτος το χειμώνα να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο βαθμό τη Lamborghini Gallardo του.

Την πήγε λοιπόν στα χιόνια και τη χρησιμοποίησε ως όχημα έλξης για σκι και “tubing” με σαμπρέλα (βλ. αντίστοιχο video εδώ). Αρκετά extreme, αλλά έλα που μπορεί να το έχουν κάνει κι άλλοι. Έτσι, ο Stradman αποφάσισε να πάει το πράγμα ακόμα πιο πέρα.

Κάλεσε δυο αδέλφια φίλους του, φαν των extreme sports, αγόρι και κορίτσι, που χρησιμοποίησαν την Gallardo του vlogger για να κάνουν κάτι που θα ονομάζαμε «ανθρώπινο snowboard». Η κοπέλα δηλαδή χρησιμοποίησε ως χιονοσανίδα τον αδελφό της!

Όλες αυτές τις τρέλες μπορείτε να τις δείτε στο 10λεπτο video που ακολουθεί – και να ζηλέψετε τον vlogger που βγάζει λεφτά κάνοντας πλάκες…

Έτσι κι αλλιώς θα τον ζηλέψετε για τη Lamborghini του, κι ας είναι η παλιότερη Gallardo με τον 5λιτρο (αντί 5.2) V10. Δεν μπορούμε να πούμε πάντως ότι ο Stradman δεν την προσέχει, αφού την έχει εφοδιάσει με ειδική μπαγκαζιέρα οροφής και την έχει τυλίξει με μεμβράνη που της δίνει ένα ξεχωριστό look.

από το drive.gr

Skiing & Snowboarding Behind a Lamborghini