K1 WORLD MAX FINAL 8 - 15 Δεκεμβρίου 2012

K1 WORLD MAX FINAL 8 - 15 Δεκεμβρίου 2012

Νοέμβριος 09, 2012 - 14:31

Με τα μάτια του Masato

Ο Διευθυντής Παραγωγής (Executive Producer), Πρωταθλητής και Super Star του Κ-1, Μasato, σχολιάζει τα ζευγάρια του K-1 RISING 2012 WORLD MAX FINAL 8.

Το K-1 RISING 2012 WORLD MAX FINAL 8 θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ. Πρόκειται για ένα μονοήμερο τουρνουά, το οποίο θα καθορίσει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2012 στην κατηγορία βάρους 70kg.

Οι 8 μαχητές που κέρδισαν σε αυτήν την κατηγορία στα προκριματικά του Μαΐου στη Μαδρίτη, θα αγωνιστούν με στόχο τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Κ-1 World Max.

Η αγωνιστική κάρτα που έχει ήδη ανακοινωθεί είναι αποτέλεσμα του προσεκτικού σχεδιασμού των ζευγαριών για να προσφερθεί στους θεατές το απόλυτο knock-out άθλημα, K-1.

Ακολουθούν τα πιο σημαντικά σημεία σχετικά με τους επικείμενους μαχητές με τη ματιά του Masato στον 1ο προημιτελικό της βραδιάς.

Προημιτελικός #1: Mike Zambidis vs. Reece McAllister

MIKE ZAMBIDIS (ΕΛΛΑΔΑ)

Masato : “Έχοντας αγωνιστεί δύο φορές με τον Ζαμπίδη, μπορώ να πω ότι έχει μια σπουδαία τεχνική γροθιάς που μπορεί να προκαλέσει Νοκ Άουτ στον αντιπάλο του με μόνο ένα χτύπημα. Πιστεύω ότι έχει την υψηλότερη πιθανότητα απο όλους τους αγωνιστές σε αυτό το τουρνουά για να κάνει Νοκ Άουτ με
μια γροθιά. Η κλωτσιά με άλμα, που χρησιμοποιεί μερικές φορές είναι επίσης άξια αναφοράς.

Έπειδη έχει το χαμηλότερο ύψος μεταξύ των μαχητών, νομίζω ότι θα περάσει δύσκολες στιγμές στην μάχη με τον McAllister που θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις γροθιές του που συνδυάζονται με χτυπήματα με τα γόνατα.

Στους προκριματικούς, ο Ζαμπίδης έδωσε μια σπουδαία μάχη απέναντι στον Chahid, έναν αντίπαλο που ταίριαζε στον τύπο του και στο σωματικό του ανάστημα και απέδειξε πόσο ισχυρός μαχητής είναι, για ακόμη μια φορά.

Σε αυτόν τον πρώτο αγώνα, θα έχει τη δυνατότητα να εξουδετερώσει τον Reece McAllister με μια μόνο γροθιά; Ο McAllister δεν φαίνεται να είναι τύπος που μπορεί να δεχτεί «τιμωρία». Νομίζω ότι αυτό θα καθορίσει τη νίκη ή την ήττα.”

REECE MCALLISTER (ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ)

Masato : “Ένα ισορροπημένος μαχητής ο οποίος μπορεί να κάνει οτιδήποτε. Μόνο 19 χρόνων, κατά πάσα πιθανότητα έχει γίνει ισχυρότερος από ποτέ, ακόμη περισσότερο από τον προηγούμενο αγώνα του στους προκριματικούς. Με 1.83 ύψος και με μεγάλη εμβέλεια, που θα μπορούσε ενδεχομένως να
αποκρούσει τον Ζαμπίδη και να μπλοκάρει τις επιθέσεις του. Στον προηγούμενο αγώνα του, έδειξε σπουδαία ικανότητα στο μπλοκάρισμα του αντιπάλου του, Nashiro. Αν και υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες σχετικά με την ανθεκτικότητα του, η τροχιά της πάλης θα μπορούσε να αλλάξει ανάλογα με το πόσο καλά θα μπορούσε να αντέξει τις επιθέσεις του Ζαμπίδη.”

Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα για το μεγάλο αθλητικό γεγονός από την επίσημη Ελληνική ιστοσελίδα www.k-1.gr , την επίσημη ιστοσελίδα στο facebook www.facebook.com/K1.Athens και από την επίσημη διεθνή ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.k-1.tv !

Εισιτήρια προπωλούνται ηλεκτρονικά στο viva.gr και το boxoffice.gr, και στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα και στα X-TREME STORES.
Οι βασικές ζώνες των εισιτηρίων είναι τρεις και υπάρχουν οι διακεκριμένες θέσεις ARENA και VIP γύρω από το ring.

Χορηγοί Επικοινωνίας του Κ-1: Newsit.gr, Sportday, Novaσπορ FM, sport-fm.gr

Κ-1 World Max 2012 Final 8 ATHENS – Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας!