Το Κ-1 έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το Κ-1 έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οκτώβριος 09, 2012 - 12:30

Η Ολυμπιάδα του Kick Boxing θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά στη Ελλάδα, θα έρθουν οι αγώνες Κ-1, η παγκόσμια Ολυμπιάδα του Kick Boxing, η οποία τα τελευταία 20 χρόνια διεξαγόταν στην Ιαπωνία. Ανάμεσα στους αθλητές που θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό είναι και ο δικός μας Μιχάλης Ζαμπίδης, 13 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής μέχρι σήμερα.

Η «Ολυμπιάδα» του Kick Boxing θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στο ΟΑΚΑ, και θα συμμετάσχουν οι 8 καλύτεροι αθλητές kick boxing από όλο τον κόσμο, που αναδείχθηκαν από τους ημιτελικούς του Μαϊου. Ανάμεσα στους 8 κορυφαίους, το τρόπαιο του Κ-1 διεκδικεί και ο Μιχάλης Ζαμπίδης που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους αγώνες.

Οι αγώνες Κ-1 ξεκίνησαν πριν 20 χρόνια στην Ιαπωνία, σύντομα όμως αναδείχθηκαν σε κορυφαία παγκόσμια αθλητική διοργάνωση. Στόχος του θεσμού του Kick boxing είναι να εμπνεύσει τη νεολαία να εντάξει στην καθημερινότητα της τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες, παρουσιάζοντας τους κορυφαίους τους είδους σε αναμετρήσεις γεμάτες ενέργεια και δύναμη.

Η διοργάνωση των τελικών του Κ-1 θα στρέψει τα βλέμματα όλου του κόσμου στην Ελλάδα και αναμένεται να προσελκύσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο στη χώρα μας και να αποτελέσει μία ακόμα αφορμή για την Ελλάδα να αναδειχθεί παγκοσμίως.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το μεγάλο αθλητικό γεγονός θα ξεκινήσει σύντομα.

Πηγή: Η Ολυμπιάδα του Kick Boxing θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/71351#ixzz28nC2fE4x