Η νέα ταινία του θρύλου του snowboard, Travis Rice στο Adventure Film Festival!

Η νέα ταινία του θρύλου του snowboard, Travis Rice στο Adventure Film Festival!

Οκτώβριος 20, 2016 - 17:04

Από τους δημιουργούς του The Art of Flight, το Red Bull Media House σε συνεργασία με την Brain Farm παρουσιάζει το επικό snowboarding film the fourth phase με τον θρυλικό Travis Rice. 

Πρωτοπόρος στο είδος του, ο Rice πάντα προκαλεί τα όρια του δυνατού, ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη της περιπέτειας ψηλά. Όλα άρχισαν όταν εξερευνούσε μαζί με τον μέντορά του, Bryan Iguchi τη γενέτειρά του, το Wyoming το 2013. Tότε o Rice σχεδίασε ένα ταξίδι 26.000χλμ. με σκοπό να ακολουθήσει τον υδρολογικό κύκλο γύρω από τον Βόρειο Ειρηνικό, εκεί όπου το χιόνι και ο πάγος δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον.

Στο ταξίδι του, ο κορυφαίος snowboarder είχε μαζί του μερικούς από τους κορυφαίους του είδους, όπως οι Mark Landvik, Eric Jackson, Mr Iguchi, Pat Moore, Mikkel Bang, Jeremy Jones, Victor de Le Rue, Ben Ferguson και πολλούς άλλους. 

Από τις ιαπωνικές Άλπεις στα ηφαίστεια της Ρωσίας και στα απομακρυσμένα μέρη της Αλάσκας, το crew είναι αποφασισμένο να εξερευνήσει τα στοιχεία της φύσης και της μοναδικής αλληλουχίας τους. Όμως το ρίσκο είναι μεγάλο και ο Rice ξέρει ότι θα πρέπει ο ίδιος να πάρει δύσκολες αποφάσεις. 

Γυρισμένη εκ ολοκλήρου σε 4K ultra HD και διαμορφωμένη για Dolby Atmos και Dolby Vision, η ταινία The Fourth Phase χαράζει νέα μονοπάτια μέσα από ένα καλλιτεχνικό μείγμα δράσης, σεναρίου και κινηματογράφησης. Ένα film αφιερωμένο στις απεριόριστες δυνατότητες της περιπέτειας και της φύσης. 

The Fourth Phase | OFFICIAL 4K TRAILER