Η Ισπανίδα βασίλισσα του kiteboarding, Gisela Pulido, δάμασε τα γαλαζοπράσινα νερά της Μυκόνου!

Η Ισπανίδα βασίλισσα του kiteboarding, Gisela Pulido, δάμασε τα γαλαζοπράσινα νερά της Μυκόνου!

Ιούνιος 23, 2016 - 15:47

Σε γυναικεία υπόθεση γεμάτη συμβουλές, χαμόγελα και δράση εξελίχθηκε το τριήμερο kitesurf clinic στο Νησί των Ανέμων υπό την καθοδήγηση της Gisela Pulido. Η 10 φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του kitesurf, βρέθηκε από τις 14 έως τις 16 Ιουνίου, στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, καλεσμένη του Μύκονος Waves Beach House and Suites (http://www.mykonoswaves.com/) που διαχειρίζεται η HotelBrain και μοιράστηκε συμβουλές και μυστικά μαζί με 10 Ελληνίδες kitesurfers. 

«Η Μύκονος θεωρείται ένας ανερχόμενος kitesurf προορισμός και χάρηκα πολύ που γνώρισα αυτές τις Ελληνίδες αθλήτριες, οι οποίες αγαπάνε το σπορ, την προπόνηση και διψάνε να μάθουν νέα τρικ και να κάνουν freestyle, όπως μου αρέσει και εμένα.», αναφέρει η Gisela,.

Η 22χρονη Ισπανίδα πρωταθλήτρια επιδόθηκε σε θεωρητικά και πρακτικά sessions στο Kite Mykonos στην παραλία του Κόρφου παρέα με τις Ελληνίδες αθλήτριες. H έλλειψη δυνατών ανέμων δυσκόλεψε λίγο το πρακτικό session, ωστόσο η Gisela μίλησε με κάθε αθλήτρια ξεχωριστά, αναλύοντας τους στόχους, τις δυσκολίες και τα επόμενα βήματα στην προσπάθεια να ανεβάσουν το επίπεδό τους. «Ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου! Αλήθεια! Ήταν απίστευτο συναίσθημα να κάνεις kite δίπλα σε μια αθλήτρια που θαυμάζαμε στο YouTube. Το πιο απίστευτο όμως ήταν η ίδια η Gisela σαν άνθρωπος. Μοναδική στόφα, προσγειωμένη, ώριμη, γλυκιά και πανέξυπνη...έχει πλέον και 10 φίλες στην Ελλάδα η Gigi!», αναφέρει μία εκ των Ελληνίδων αθλητριών και υπόσχεται, μαζί με τις υπόλοιπες kitesurfers να εξελίξουν και άλλο το ελληνικό Kitesurfing.

Πάρε μια γεύση από το Kitesurf Clinic με την Gisela Pulido στη Μύκονο εδώ:

http://www.redbull.com/gr/el/surfing/stories/1331802188044/video-gisela-...

#KiteWithGisela

Λίγα Λόγια για τη Gisela Pulido:

Η Gisela Pulido γεννήθηκε το 1994 και σε ηλικία 10 ετών, το 2014 κατέκτησε τον πρώτο -από τους δέκα συνολικά- Παγκόσμιο Τίτλο της, μπαίνοντας έτσι στο ραντάρ της διεθνούς kiteboarding σκηνής. Έχοντας μια σειρά από αθλητικές διακρίσεις στο ενεργητικό της, η Gisela ολοκλήρωσε τη σεζόν 2006 με μια νίκη στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, ενώ σε ηλικία μόλις 13 ετών μπήκε στο Guinness World Records ως η νεότερη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Το 2015 κατέκτησε τον πρώτο τίτλο των Virgin Kitesurf World Championships, τα οποία αποτελούν εξέλιξη του Pro Kiteboarding Rider Association World Tour.

Μεταξύ των προπονήσεων και των αγώνων της, βρήκε το χρόνο για να ανοίξει τη  σχολή Spanish Kite Boarding Paradise στην Tarifa, ενώ πρόσφατα άνοιξε και τη δεύτερη σχολή εκπαίδευσης kiteboarding στον Παναμά στη Nitro City. Παράλληλα, σπουδάζει Business Management και έχει μια μοναδική σχέση με τον πατέρα της που τη συνοδεύει στα περισσότερα ταξίδια της και είναι ο μέντοράς της.