Για τους fans του Μιχάλη Ζαμπίδη και όχι μόνο

Για τους fans του Μιχάλη Ζαμπίδη και όχι μόνο

Δεκέμβριος 14, 2012 - 19:20

Είσοδος ενός ατόμου στo K-1 WorldMax Final 8, το μεγαλύτερο αθλητικό event Kick Boxing παγκοσμίως, στο ΟΑΚΑ με μόνο 24€, αξίας 40€ - έκπτωση 40%

Όροι και Στοιχεία

    Η προσφορά ισχύει για το Σάββατο 15/12/2012 και αφορά την παρακολούθηση του Κ-1, της Ολυμπιάδας του Kick Boxing!

    Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του Kick Boxing παγκοσμίως, που διοργανώνεται τα τελευταία 20 χρόνια στην Ιαπωνία, έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα!
    Ανάμεσα στους 8 κορυφαίους, την Ελλάδα εκπροσωπεί ο Μιχάλης Ζαμπίδης, 13 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, που διεκδικεί το τρόπαιο του Κ-1! 
    Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και αφορά ένα εισιτήριο Β' Ζώνης στο Κλειστό Γήπεδο Ο.Α.Κ.Α.
    Προσέρχεστε στο χώρο του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α. στις 15/12/2012  από τη θύρα 29 από τις 16.00 έως τις 17.00, προσκομίζοντας στο K-1 Desk απαραιτήτως το κουπόνι σας!
    Η διοργάνωση του Κ-1 έχει εξασφαλίσει, ειδικά για τους επισκέπτες του Κ-1 εκτός Αθηνών, εκπτωτική τιμή διαμονής στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Athens!
    Μπορούν να αγοραστούν ​ανά χρήστη έως 5 κουπόνια ανά χρήστη.

K-1 WorldMax 2012

Κ-1 WORLD MAX 2012 FINAL 8 ATHENS
Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας!

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του Kick Boxing παγκοσμίως, που διοργανώνεται τα τελευταία 20 χρόνια στην Ιαπωνία, έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τους 8 καλύτερους αθλητές kick boxing στον κόσμο να αγωνίζονται για την πρωτιά! Μεταξύ αυτών θα βρίσκεται και ο Έλληνας Μιχάλης Ζαμπίδης, 13 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, που διεκδικεί το τρόπαιο του Κ-1.

Οι υπόλοιποι 7 αθλητές που διεκδικούν τη μεγάλη νίκη είναι οι Andy Souwer (Ολλανδία), Artur Kyshenko (Ολλανδία), Yasuhiro Kido (Ιαπωνία), Andy Ristie (Σουρινάμ, Ν. Αμερική, Ολλανδική Αποικία), Reece McAllister (Μεγ. Βρετανία), Murthel Groenhart (Ολλανδία), Chris Ngimbi (Κονγκό).
Κ-1

Το Κ-1 ξεκίνησε πριν 20 χρόνια στην Ιαπωνία, πολύ σύντομα όμως κατέκτησε το διεθνές αθλητικό στερέωμα. Στόχος του μεγάλου αυτού θεσμού του Kick Βoxing είναι να εμπνεύσει τη νεολαία ώστε να εντάξει στην καθημερινότητα της τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες, παρουσιάζοντας τους κορυφαίους του είδους σε αναμετρήσεις πλούσιες σε ενέργεια και θέαμα.

Η διοργάνωση των τελικών του Κ-1 στην Ελλάδα θα αποτελέσει ένα γεγονός διεθνούς ενδιαφέροντος, που θα προσελκύσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο στη χώρα μας και θα αποτελέσει αφορμή για δημιουργία θετικής εικόνας για την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Από το goldendeals.gr