Φτιάξε το δικό σου SK8 SPOT!

Φτιάξε το δικό σου SK8 SPOT!

Φεβρουάριος 24, 2013 - 23:59

Βάζουμε τα υλικά …σηκώνεις τα μανίκια;

Θέλεις να φτιάξεις ή να βελτιώσεις το δικό σου skate spot για να «ταλαιπωρείς» με τις ώρες τη σανίδα σου αλλά δεν έχεις τα απαραίτητα εργαλεία; Πάρε μέρος στο Red Bull D.I.Y. και το όνειρο σου για ατέλειωτο skate θα γίνει πραγματικότητα!

Η ιδέα σου παραμένει ακόμα  στα χαρτιά ή δεν έχεις καταφέρει να ολοκληρώσεις το spot που έχεις ήδη ξεκινήσει;  Στείλε μια φωτογραφία του σημείου που έχεις στο μυαλό σου και το σχέδιό σου στο info@gr.redbull.com και μπορεί να είσαι ανάμεσα σε αυτούς που θα λάβουν τσιμέντο, μυστρί, πηλοφόρι και τα λοιπά απαραίτητα για να ξεκινήσεις τα μαστορέματα.

Δεν παίζει ρόλο το ταλέντο  σου στις κατασκευές, ούτε η ηλικία, παρά μόνο το πάθος σου για sk8 και φυσικά η έξυπνη ιδέα σου για το spot που θέλεις να φτιάξεις ή να βελτιώσεις. Στην υποβολή του σχεδίου σου, που θα στείλεις στο info@gr.redbull.com, είναι απαραίτητο να αναγράφονται το ονοματεπώνυμό σου, η περιοχή/ πόλη διαμονής, η περιοχή/ πόλη του σημείου, το τηλέφωνό σου και αν θες κάποια εναλλακτική ηλεκτρονική διεύθυνση.

Τσιμέντο, άμμος και νερό μαζί με διάφορα άλλα εργαλεία και υλικά που θα σου δοθούν, είναι αρκετά για να στήσεις το skate spot που ονειρεύεσαι. Σε περίπτωση που δεν ξέρεις τον τρόπο που θα συνδυάσεις τα υλικά για μια σωστή κατασκευή, ο skater Giorgio Zavos θα φροντίσει να σου δώσει κάποια βασικά tips σύντομα σε σχετικό «How To D.I.Y.» manual! Μοναδικό κριτήριο για να επιλεχθείς εσύ και οι δικοί σου και να παραλάβετε τα εργαλεία μέσα από το Red Bull D.I.Y. , είναι η όρεξή σας να σηκώσετε τα μανίκια.

Μόλις προμηθευτείς τα υλικά, έχεις 30 μέρες για να στήσεις το skate spot σου και να μας στείλεις φωτογραφίες από την πρόοδό του μέσω e-mail. Για το καλύτερο spot θα υπάρξει και συνέχεια…!

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις, μπορείς να καλέσεις στο 210 9859745-755.

Stay tuned: redbull.gr