Φαντασμαγορική παράσταση από τα «Red Arrows» στον ουρανό της Πάτρας

Φαντασμαγορική παράσταση από τα «Red Arrows» στον ουρανό της Πάτρας

Μάιος 22, 2013 - 20:38

Ολοκληρώθηκε η φαντασμαγορική επίδειξη των «Red Arrows» που ξεσήκωσαν ευχάριστα το κοινό της Πάτρας και έκαναν όλους να στρέψουν το βλέμμα τους στον ουρανό. Μάλιστα το θέαμα έφτασε μέχρι τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, πάνω από την οποία έκαναν έναν εντυπωσιακό σχηματισμό.

Συγκεκριμένα εννέα αεροσκάφη της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Βρετανίας, τα λεγόμενα «Κόκκινα Βέλη», χωρισμένα σε διάφορους σχηματισμούς, παρουσίασαν το πρόγραμμά τους, αποσπώντας τα πιο θετικά σχόλια. Με τον «καπνό» που άφηναν στο πέρασμά τους, δημιούργησαν διάφορα σχήματα, όπως σημαίες, χταπόδια, ακόμα και καρδιές. Το πρόγραμμα διήρκεσε περίπου 20 με 30 λεπτά.

Ο Δήμος Πατρέων με την υποστήριξη της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα ανέλαβε τη διοργάνωση της εντυπωσιακής αυτής αεροπορικής επίδειξης.

Τα βρετανικά «Κόκκινα Βέλη» της RAF, επιστρέφοντας στην Βρετανία, από την αεροπορική βάση της Κύπρου, όπου πέρασαν ένα μεγάλο μέρος της φετινής τους εκπαίδευσης, θέλησαν να κάνουν μια στάση στη Δυτική Ελλάδα, στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας και μια θεαματική διέλευση πάνω από την Πάτρα.

Από το protothema.gr

youtube://v/WCXOR7x-62E