Επταήμερο non-stop BMX tour του Παναγιώτη Μανάρα στο Ιόνιο (vid)

Επταήμερο non-stop BMX tour του Παναγιώτη Μανάρα στο Ιόνιο (vid)

Αύγουστος 13, 2015 - 14:56

Πως είναι λοιπόν ένα BMX tour στο Ιόνιο; Ο Παναγιώτης μας περιγράφει την εμπειρία του, το action θα το δεις στο πιο πάνω video από τους film-makers Δημήτρη Μανιάτη και Anas Mansour

"Βρήκα αρκετά καλά spots σε όλα τα νησιά αλλά πιο συγκεκριμένα θα πω ότι στην Ιθάκη και στους Παξούς βρήκα τα πιο ωραία και περίεργα τοποθετημένα, αυτό μου έκανε το ‘κλικ’ για δυνατό riding. Ήταν ήρεμα νησιά με καλό vibe και μπορώ να πω πως αυτό με βοήθησε να συγκεντρωθώ σωματικά και πνευματικά, να συγκροτηθώ από το non-stop riding - sailing και να δώσω σ’ αυτά τα νησιά, χωρίς να το παλέψω πολύ, τον καλύτερο εαυτό μου.

Καλά spots βρήκα και στη Ζάκυνθο αλλά και στην Κέρκυρα που είναι μεγάλα νησιά, εκεί φυσικά βοήθησαν και οι local riders και κερδίσαμε χρόνο απ’ το να ψαχνόμαστε στους δρόμους – γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Nikhil Kumar από τη Ζάκυνθο και αντίστοιχα τον Γιάννη Πατέλη από την Κέρκυρα για τα spots που με πήγαν.

Αυτό που δεν θα ξεχάσω –εκτός από το riding- είναι η ζέστη και ο καυτός ήλιος, ο ιδρώτας που έτρεχε ποτάμι και μετά πως τα έσβηνα όλα μ’ ένα παγωμένο Red Bull και η τρέλα να πάμε να χτυπήσουμε spots και να σαλπάρουμε για το επόμενο νησί! Χόρτασε το μάτι μου θάλασσα, το απέραντο γαλάζιο!

Οι καλύτερες στιγμές ήταν στο τέλος της μέρας που χαλαρώναμε στο ιστιοπλοϊκό μετά από κάθε μέρα γεμάτη filming. Τσεκάραμε τα κλιπάκια και λέγαμε αστείες ιστορίες από τη διάρκεια της μέρας στο βραδινό.

Είχα και δυο ζόρικες φάσεις, η πρώτη στην Ιθάκη όπου χτύπησα πολύ το γόνατό μου και έτσι δεν μπόρεσα να συνεχίσω στο ρυθμό που ήθελα και η δεύτερη ήταν το ταξίδι από Κέρκυρα για Ζάκυνθο. Το ταξίδι κράτησε πάνω από 10 ώρες με χάλια καιρό και κούναγε πολύ. Δεν είχα θέμα αλλά όταν φτάσαμε χρειάστηκα λίγο χρόνο να μπω σε mood για riding. Ήξερα ότι θα περάσω καλά και θα κάνω ποδήλατο σε ‘παρθένα’ μέρη κι αυτό ήταν δυνατό κίνητρο!

Το συναίσθημα να ψάχνεις να βρεις καινούργια μέρη να rid-άρεις και να φιλμάρεις είναι απερίγραπτο, είναι επιτυχία όταν κάνεις αυτό που πάντα ήθελες. Είχα αυτό το συναίσθημα κάθε φορά που πήγαινα σε νέο spot, μαζί με το άγχος "θα μπορέσω να βρω κάποιο spot;", κι αφού το βρεις, να βγάλεις σαν rider κάτι δημιουργικό. Έτσι τσούλαγε το tour…"

Με αγάπη,

Πάνος Μανάρας

 

Από το redbull.gr