Εντυπωσιακές snowboard φιγούρες Powered by Frulite OntheGo

Εντυπωσιακές snowboard φιγούρες Powered by Frulite OntheGo

Μάρτιος 26, 2012 - 13:11

Το Frulite On the Go, ο πρώτος φυσικός χυμός με συνδυασμό 3 ενεργειακών συστατικών,  οργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την πλατφόρμα αθλητικών events σανίδας “The Great Boarders”. Η δράση ξεκίνησε με ένα μοναδικό 2ήμερο snowboard event που πραγματοποιήθηκε στον Παρνασσό και άνοιξε την αυλαία για μια σειρά συναρπαστικών events που θα ακολουθήσουν!

Εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη στα ύψη, 20 masters του snowboard μαγνήτισαν τα βλέμματα των θεατών σε ένα extreme snowboard show γεμάτο ανατρεπτικές φιγούρες, άλματα και δυναμικές καταβάσεις στη χιονισμένη πλαγιά της Φτερόλακας στον Παρνασσό. Οι snowboard riders διαγωνίστηκαν δίνοντας «μαθήματα» ελιγμών στο χιόνι, ενώ οι fans είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε ένα extreme show!
Με ανατρεπτικά δυναμική διάθεση, κοινό και αθλητές έζησαν τη συναρπαστική αυτή εμπειρία και πήραν ενέργεια από τις 2 απολαυστικές γεύσεις Frulite OntheGo Πορτοκάλι Βερίκοκο και Ακτινίδιο – Μήλο.
To Frulite On the Go αγαπάει την αδρεναλίνη και την άθληση και μοιράζεται το ίδιο πάθος με τους νέους που θέλουν να ζουν με ένταση. Δείτε τις πιο συναρπαστικές στιγμές από το απογειωτικό event στο χιόνι στο  www.thegreatboarders.gr
Το Frulite OntheGo ανανεώνει το ραντεβού του για να χαρίσει ατέλειωτη ενέργεια στους παθιασμένους fans σε ένα νέο ανατρεπτικό event της σειράς “The Great Boarders”, όπου θα πρωταγωνιστούν η φυσική ενέργεια και η γεύση, με κοινό παρανομαστή τα extreme αθλήματα με σανίδα!

Δελτίο Τύπου