Enduro-βόλτα στις 2 Μαρτίου από την Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

Enduro-βόλτα στις 2 Μαρτίου από την Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

Φεβρουάριος 26, 2014 - 15:44
Date: 
02/03/2014

Η Αγωνιστική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ολυμπίας οργανώνει την 2η  ΕΝΤΟΥΡΟΒΟΛΤΑ στις 2 Μαρτίου 2014, στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας του Ν. Ηλείας , καλώντας του φίλους της χωμάτινης μοτοσυκλέτας να περάσουν μια αξέχαστη Κυριακή των Αποκριών!!!

Πρόκειται για μια οργανωμένη ΕΝΤΟΥΡΟΒΟΛΤΑ,  που με κίνητρο την επιτυχημένη περσινή βόλτα της Α.Ο.Λ.Μ.Ο.   βάλαμε τα δυνατά μας για ακόμα πιο καλή εκδήλωση.

Η διαδρομή βατή για όλα τα επίπεδα οδηγών, με σκοπό την  διασκέδασης και ευχαρίστηση των οδηγών με συγκεκριμένες δυσκολίες.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος : ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μέλη : ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Βοήθεια έκτατης ανάγκης : Εθελοντική Οργάνωση ROMMEL

Στοιχεία Διαδρομή

Η διαδρομή της βόλτας  είναι περίπου 90 χιλιόμετρα σε έναν κύκλο (νέα διαδρομή, διαφορετική από την περσινή βόλτα), περίπου 3,5 ώρες, με αρκετά αργά και κλειστά μονοπάτια σε συνδυασμό με εναλλάξ ανοιχτή διαδρομή για ξεκούραση και  αύξηση ρυθμού. Θα υπάρχει διέλευση ποταμού, αρκετά αμμουδερικά κομμάτια και υπέροχη θέα της ορεινής Ηλείας που θα καταλήγει στο Δρυοδάσος της Φολόης, δάσος γραφικής ομορφιάς.

Η όλη διαδρομή θα είναι σηματοδοτημένη με κορδέλες και σήμανση Enduro.

 

Αφετηρία – Τερματισμός

Η αφετηρία και τερματισμός της βόλτας μας θα είναι το Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπία.

Η ώρα εκκίνησης θα είναι 10:30, όπου οι οδηγοί θα ξεκινούν παρέες των 5 μελών, με διαφορά χρόνου εκκίνησης των 2 λεπτών.

Συμμετοχή

Ποσό συμμετοχής 20,0 € (περιλαμβάνει και το φαγητό-ποτό μετά τον τερματισμό της βόλτας)

Θα δοθούν και αναμνηστικά μετάλλια.

Τηλέφωνα για πληροφορίες – συμμετοχή : 26210 36481, 6977503496 Τάσος Σπήλιος.

Μοτοσυκλέτες

Οι μοτοσυκλέτες των αναβατών θα πρέπει να πληρούν τις προδιαγραφές των τεχνικών κανονισμών ENDURO,MOTOCROSS,QUAD-ATV (ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ) και να φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Ανεφοδιασμός

Σε δύο σημεία της  διαδρομής θα υπάρχει δυνατότητα ανεφοδιασμού με καύσιμα, οπότε πριν την εκκίνηση της βόλτα θα πρέπει να έχουν μεριμνήσει οι συμμετέχοντες, να παραδώσουν τα καύσιμά τους στο όχημα της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. το οποίο θα τους τα μεταφέρει στον χώρο ανεφοδιασμού.

πηγή άρθρου: http://www.bikerspirit.net/