Δωρεάν απογευματινή-βραδινή πεζοπορία στην Πάρνηθα κάθε Σάββατο

Δωρεάν απογευματινή-βραδινή πεζοπορία στην Πάρνηθα κάθε Σάββατο

Μάιος 30, 2012 - 13:21

Τα τελευταία οχτώ χρόνια μέσα από τα προγράμματά μας έχουμε κατορθώσει να γνωρίσουμε σε πολύ κόσμο το βουνό και να έρθει σε επαφή με τη φύση.
Τα τελευταία δύο χρόνια με τις βραδινές πεζοπορίες που οργανώνουμε, τα Σαββατόβραδα άλλαξαν για τους κατοίκους της Αθήνας.

Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε και αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες της εποχής μας,
το καταφύγιο Μπάφι από το Σάββατο 19/5 και κάθε Σάββατο θα πραγματοποιεί ΔΩΡΕΑΝ απογευματινές-βραδινές πεζοπορίες στην Πάρνηθα με ώρα εκκίνησης 17:30 από το καταφύγιο και επιστροφή περίπου στις 21:00

Αφήστε για λίγο την πολύβουη πόλη κι ελάτε στο βουνό για μία διαφορετική βόλτα μέσα στο δάσος. Μη ξεχάσετε το φακό σας και την καλή σας διάθεση. Με φίλους ή και μόνοι σας θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε σε μια καινούρια παρέα με κοινά ενδιαφέροντα και παράλληλα να βρεθείτε κοντά στη φύση. Τα μονοπάτια είναι κατάλληλα για αρχάριους και παιδιά με μικρές υψομετρικές διαφορές. Η διαδρομή θα είναι κυκλική με διάρκεια τρεις-τρεισήμιση ώρες ανάλογα με το δυναμικό της ομάδας.
Τι να έχετε μαζί σας: άνετα ρούχα και παπούτσια για περπάτημα, μία δεύτερη αλλαξιά σε περίπτωση που ιδρώσετε, παγούρι ή μπουκάλι με νερό , φωτογραφική μηχανή (προαιρετικά), φακό με εφεδρικές μπαταρίες. Μη ξεχάσετε ένα ελαφρύ μπουφάν ή fleece γιατί η θερμοκρασία στο βουνό είναι 8-10 βαθμούς χαμηλότερη από την πόλη.
Υπάρχει δυνατότητα φαγητού και διανυκτέρευσης στο καταφύγιο για όσους θέλουν (χωρητικότητα ως 25-30 άτομα)
Το καταφύγιο ειδικά για αυτές τις σαββατιάτικες βραδιές θα παραμένει ανοιχτό ως τις 23:00 και η κουζίνα θα λειτουργεί ως τις 22:00.
Ενημερώστε μας αν θα παρευρεθείτε στο 210 2469050, 210 2403556