Δεν τελειώνει το καλοκαίρι χωρίς το καθιερωμένο kite surf camp by Alpika!

Δεν τελειώνει το καλοκαίρι χωρίς το καθιερωμένο kite surf camp by Alpika!

Αύγουστος 23, 2013 - 12:57

Η Alpika AE διοργανώνει και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων με επίκεντρο την εκπαίδευση στο kite surf! Εκπαιδευτικές video – προβολές, hands-on training, θεωρία, συζητήσεις, ομάδες εργασίας. Ολοκληρωμένη μεθοδολογική προσέγγιση που διασφαλίζει αποτελεσματικότητα και άμεση εξέλιξη!

Τραμπολίνο, ράμπες, longboard, τοίχος αναρρίχησης, stand-up paddle, yoga & thai massage, μουσικά events, ομαδικά παιχνίδια συμπληρώνουν το puzzle!

Σε συνεργασία με το Surf Club Keros (www.surfclubkeros.gr)! Πιστοποιημένη σχολή ΙΚΟ με πολυετή παρουσία στη «μάχη» με τους ανέμους! Η βάση της σχολής στη Λήμνο αποτελεί τα τελευταία χρόνια top προορισμό πανευρωπαϊκά για kite & wind surf και η συνεχής αύξηση επισκεπτών καταδεικνύει την ποιότητα των παροχών!

Την ομάδα εκπαίδευσης στελεχώνει και ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος, εκπαιδευτής IKO με πάνω από 3000 ώρες εκπαίδευσης στην Ελλάδα και στη Νότιο Αφρική, ιδρυτής του www.kiteboardingschool.gr & www.fatcutproductions.com αλλά και συντελεστής πολλών άλλων πρωτοβουλιών, που σκοπό έχουν να θέσουν την Ελλάδα ως top προορισμό για kite surf στον κόσμο!

Στο Ορφάνι Καβάλας, σε ενάν πολύ οργανωμένο κατασκηνωτικό  χώρο, δίπλα στη θάλασσα! 6 – 9 Σεπτεμβρίου 2013!

Για πληροφορίες και εγγραφές: info@alpika.gr / www.alpika.gr, τηλ: 6972717525 (Κώστας Αλμπανίδης, υπεύθυνος camp) αλλά και στο facebook event: https://www.facebook.com/events/173037152868673/

Wave in!

* Το kite surf camp 2013 by Alpika διοργανώνεται παράλληλα με τη διεθνή συνάντηση νέων “Creativity” (www.creativity.gr) και όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε όλες τις καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες αλλά και να παρακολουθήσουν συναυλίες και άλλα δρώμενα, δωρεάν! Τέλος, σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για τη διοργάνωση Πανελληνίου Τουρνουά Beach Volley αντρών/γυναικών στις ίδιες εγκαταστάσεις!