Cross country Snowboard: Η μ@λ@κί@ δεν είχε ποτέ όρια!

Cross country Snowboard: Η μ@λ@κί@ δεν είχε ποτέ όρια!

Φεβρουάριος 10, 2012 - 13:33

Πως σας φαίνεται να πάρετε το πιο ενοχλητικό πράγμα στο snowboard και να το κάνετε άθλημα; Δύο πανέξυπνοι Αμερικανοί το βρήκαν καλή ιδέα. Δείτε το video που ακολουθεί και θα καταλάβετε…

 

Ως γνωστόν τόσο για το σκι, όσο και για το snowboard οι ανηφόρες αλλά και οι ευθείες είναι ιδιαιτέρως ενοχλητικές, αν λάβουμε υπόψιν πως οι περισσότεροι «κυνηγούν» τις πιο απότομες πλαγιές για να ευχαριστηθούν το άθλημα. Αν οι σκιέρ έχουν τα βοηθητικά «μπατόν» και αν εξαιρέσουμε τους cross country σκιέρ (τους οποίους μπορεί να μην καταλαβαίνουμε πολύ αλλά πρέπει να τους αποδώσουμε το σχετικό respect) τότε ειδικά για τους λάτρεις του snowboard οι ανηφόρες και τα «ισάδια» είναι ένας ζωντανός εφιάλτης.

Τώρα, αφού για τους πρωταγωνιστές του video η ασχολία τους δεν είναι μία πετυχημένη φάρσα, είναι η απόλυτη μαλακία. Τόσο απόλυτη μάλιστα που φιλοξενείται και στα videos του επίσημου site του National Geographic. Όχι δεν είναι κάτι καινούριο, αφού το video έχει ανέβει στο youtube πριν 4 χρόνια, αλλά τόσο το National Geographic, όσο και ο φίλος της ιστοσελίδας μας που το έστειλε έπεσαν πάνω του μόλις τώρα. Μόλις τώρα λοιπόν και εμείς το μοιραζόμαστε μαζί σας…έτσι για να ευθυμήσουμε λίγο, γαμώ την Τρόϊκα!!!

Πηγή: larisaonweb.gr

youtube://v/4w7sVSMbjyM