Case marine – βούτα με το iPhone σου!

Case marine – βούτα με το iPhone σου!

Ιούλιος 14, 2012 - 12:22

Η αλήθεια είναι πως στηνπερίπτση του CASE ΜARINE τα πράγματα είναι πολύ απλά: ναι, είναι αρχικά περίεργο να  έχεις ένα αξεσουάρ «προφυλακτικό» πάνω στο κινητό και να πιστεύεις πως έτσι θα βουτάς χωρίς πρόβλημα, αλλά και πάλι είναι απλά η αλήθεια: εύκολη τοποθέτηση, μέσα στο νερό και προστασία χωρίς πολύπλοκη case.

 

‘Ενα αδιάβροχο προστατευτικό για iPhone και Galaxy S που αντιπροσωπεύει η MAJAR σε αποκλειστική διάθεση για την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι ένα πατενταρισμένο αδιάβροχο προστατευτικό για iPhone και Galaxy S κατασκευασμένο στην Ιαπωνία για το iPhone 4/4S και το Galaxy S2/S3.

 

Κατασκευασμένο από επικάλυψη πολυουρεθάνης και την μπροστινή επιφάνεια από ακρυλικό ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και όταν είναι μέσα στη θήκη, το CASE MARINE παρέχει αδιάβροχη προστασία από λίγες σταγόνες νερού έως και κατάδυση σε βάθος μέχρι 10 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού έχει  πιστοποίηση IPX8 και θα το βρείτε στα EUR 29,90 με ΦΠΑ.

Το Case Marine διατίθεται σε συσκευασία που συμπεριλαμβάνει την θήκη πολυουρεθάνης, μια προστατευτική θήκη bumper – σε δυο αποχρώσεις, CS/B σε απόχρωση Μαύρο ή CS/T Διαφανές, και 10 ειδικά αυτοκόλλητα για δέκα εφαρμογές.

Στα άμεσα πλάνα της Case Marine είναι το λανσάρισμα αντίστοιχου casing για iPad ενώ η εφαρμογή δείχνει απλή.

Ένα πραγματικά “καυτό” gadget για το καλοκαίρι του 2012…

Δείτε τα βίντεο και θα σας ενημερώσουμε για περισσότερα.

Πηγή: gadgetfreak.gr

youtube://v/PwmZlvP5Umw