Aπονομή Πανελληνίου Κυπέλλου Downhill 2014

Aπονομή Πανελληνίου Κυπέλλου Downhill 2014

Ιανουάριος 28, 2015 - 14:55
Date: 
07/02/2015

H σεζόν του 2015 ξεκινά και οι Έλληνες DH riders είναι σε εγρήγορση.

Παραδοσιακά πλέον η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου για το ελληνικό Κύπελλο Downhill ξεκινά από την τελετή απονομής των Κυπελλούχων της προηγούμενης χρονιάς. Έφτασε λοιπόν η ώρα της τελετής απονομής-party και όλα είναι έτοιμα για μια ακόμη συναρπαστική σεζόν.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της περσινής απονομής, έτσι και φέτος οι κορυφαίοι riders θα βραβευθούν στον Πολυχώρο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5) στο κέντρο της Αθήνας. Η απονομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει απονομή Κυπέλλων στους έξι πρώτους αναβάτες της Elite, κύπελλα για τους τρεις πρώτους Junior και Master και μετάλλια για τις θέσεις τέσσερα έως έξι, ενώ κύπελλο θα πάρουν οι τρεις πρώτοι Veteran και οι τρεις καλύτερες κοπέλες αναβάτες. Για μια ακόμη χρονιά, την παρουσίαση και εκφώνηση του event θα αναλάβει ο Φώτης Σκαρής μαζί με τον Τίμο Τσιντσικλόγλου.

Μετά την απονομή, θα γίνει η προβολή ενός film - ανασκόπησης της αγωνιστικής σεζόν του 2014, με τα καλύτερα πλάνα αλλά και κάποιες ξεχωριστές εικόνες που δεν είδαμε στα video των αγώνων. Μετά το τέλος της προβολής θα γίνει η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του film του Δάνη Καραμιχαηλίδη και Γιώργου Λέντζα με τίτλο Sick & Destroyed. Ένα πολλά υποσχόμενο video με χιούμορ και δράση από το ταξίδι των δύο φίλων σε bike park της Ευρώπης, δες το teaser clip εδω...