Αναβαθμίσεις λογισμικού και νέα αξεσουάρ για την GoPro

Αναβαθμίσεις λογισμικού και νέα αξεσουάρ για την GoPro

Απρίλιος 02, 2014 - 10:16

Η GoPro αναβαθμίζει τις εφαρμογές της για smartphones, παρουσιάζει νέα σειρά videos και ανακοινώνει τον ερχομό νέου λογισμικού

Η GoPro ανακοίνωσε τις νέες κινήσεις της στον χώρο του λογισμικού που συνεργάζεται με τις κάμερες της αλλά και στο κανάλι της στο YouTube.

Για αρχή έχουμε την αναβάθμιση της εφαρμογής GoPro App για smartphones (και tablets) με τις οποίες είναι δυνατός ο απομακρυσμένος έλεγχος των καμερών της. Με την νέα αναβάθμιση επιτρέπεται η ασύρματη ενημέρωση του λογισμικού των καμερών GoPro HERO3+.

Επιπλέον έχουμε την αναβάθμιση των GoPro HERO3+ Black με νέες επιλογές στην λήψη (λειτουργία SuperView στα 1080/60 και 1080/50, λειτουργία Auto Low Light) και την προσθήκη στην GoPro HERO3+ Black μεγαλύτερου πεδίου θέασης.

Την άνοιξη θα παρουσιαστεί το λογισμικό "GoPro Player" για desktop Η/Υ (Windows και Mac) για να μπορούν οι χρήστες να βλέπουν τα video τους, ομαλά και ανάλογα με την ανάλυση που έχουν τραβηχτεί.

Τέλος στο κανάλι της GoPro στο YouTube έχει προστεθεί η σειρά video "GoPro Athlete Tips and Tricks Series" με συμβουλές και κόλπα για χρήση της GoPro από αθλητές της GoPro.

Η GoPro ανακοίνωσε νέα αξεσουάρ για τις κάμερες της

Blackout Housing

gopro-BlackoutHousing-1

Ξεκινάμε από το νέο ολόμαυρο housing "Blackout Housing" για τις GoPro Hero 3 και GoPro Hero 3+.
Το Blackout Housing είναι ένα housing σε μαύρο ματ χρώμα για την μείωση των αντανακλάσεων, με ειδική επίστρωση για να μειώνει την αντανάκλαση και από την μικρή LCD οθόνη στο εμπρός μέρος και είναι αδιάβροχο στα 40m.
Μπορείτε να το βρείτε στη σελίδα της GoPro προς 59 ευρώ.

The Frame

gopro-TheFrame

Το housing "The Frame" είναι για όσους θέλουν να χρησιμοποιούν την GoPro κάμερα τους με ένα housing που να είναι ελάχιστο σε μέγεθος. Με το "The Frame" έχετε άμεση πρόσβαση σε κάρτα μνήμης, μπαταρία και USB υποδοχή, ενώ μπορείτε ταυτόχρονα να εφαρμόσετε γρήγορα και εύκολα το LCD Touch BacPac ή Battery BacPac.
Το "The Frame" είναι κατάλληλο για τις GoPro Hero 3 και GoPro Hero 3+, πωλείται στην τιμή των 45 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στην σελίδα της GoPro εδώ.

Gooseneck

GoPro Gooseneck
Το Gooseneck είναι ένας νέος τρόπος να κρατάτε ή να προσαρμόζετε την GoPro σας σε διάφορα σημεία (είναι συμβατό με τα mounts της GoPro). Έχει ύψος 20.3 εκατοστά και μπορεί να ρυθμιστεί από τον χρήστη στο σχήμα που θέλει (μοιάζει αρκετά με τα Gorrila Pod της Joby). Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να ενώσει περισσότερα από ένα Gooseneck ανάλογα με το ύψος που θέλει να έχει την GoPro κάμερα του.

Το Gooseneck πωλείται στην τιμή των 25 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στην σελίδα της GoPro, εδώ.

Dual HERO System

GoPro-DHS
Τέλος έχουμε το νέο σύστημα "Dual HERO System" για την GoPro HERO3+ Black Edition, το οποίο επιτρέπει την λήψη εικόνων και video με δύο GoPro κάμερες για την δημιουργία 3D. Αδιάβροχο μέχρι τα 60 μέτρα κάτω από το νερό, πωλείται μαζί με ειδικά γυαλιά για να βλέπετε τις 3D δημιουργίες σας στην τιμή των 219 ευρώ. Θα το βρείτε στην σελίδα της GoPro εδώ.

Από την GoPro και το pttl.gr