95 ποδηλάτες στο Βαλκανικό πρωτάθλημα MTB της Νάουσας

95 ποδηλάτες στο Βαλκανικό πρωτάθλημα MTB της Νάουσας

Ιούλιος 01, 2015 - 15:01
Date: 
04/07/2015

95 αθλητές και αθλήτριες από δέκα χώρες έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας (MTB Cross Country) που θα γίνει στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας το Σαββατοκύριακο (4-5 Ιουλίου 2015).

Οι χώρες που θα συμμετάσχουν και ο αριθμός των αθλητών έχουν ως εξής: Ελλάδα (16), Σερβία (17), Τουρκία (14), FUROM (11), Βοσνία-Ερζεγοβίνη (10), Ρουμανία (7), Βουλγαρία(6), Κύπρος (6), Μαυροβούνιο (5), Κοσσυφοπέδιο (3)

Να αναφέρουμε ότι δεν δήλωσαν συμμετοχή η Αλβανία και η Μολδαβία.

Με απόφαση της τεχνικής επιτροπής για εισήγηση του εφόρου Εθνικών ομάδων και Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Κατσέλη για τους αθλητές και αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας είναι:

ΑΝΔΡΕΣ – ELITE: Περικλής Ηλίας (Π.Σ. Κρόνος), Δημήτρης Αντωνιάδης (Π.Σ. Κρόνος)

ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ: Παναγιώτης Μπουκουβάλας (ΒΑΟ), Αλέξανδρος Βροχίδης (Α.Σ. Χίλια Δέντρα)

ΕΦΗΒΟΙ: Μαρκος Κουφοπαντελής (ΑΟ Παράδεισος), Στέφανος Βασιλαντωνάκης (ΑΟ Θησέας), Ορφέας Συρίγος (Πρόοδος Ν. Βουτζά), Παναγιώτης Κολοβός (ΑΣ Πρωτέας)

ΠΑΙΔΕΣ: Ηλίας Τσορτουκτσίδης (ΒΑΟ), Παναγιώτης Λαβδάκης (Π.Α.Σ. Ρεθ. Άτλας), Βασίλης Ζιάκας (ΑΠΟ Κορωπίου).

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Βαρβάρα Φασόη (Ολυμπιακος Περιστερίου-Χαϊδαρίου), Δανάη Στρουμπούλη (ΠΣ Κρονος)

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Ευαγγελία Ζαχαριουδάκη (Πρόοδος Ν. Βουτζά).

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Αθηνά Ζώη (ΑΟ Παράδεισος), Κατερίνα Ελευθεριάδου (ΠΟ Βέλος)

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γ. Κατσέλης έχει προγραμματίσει για την Παρασκευή και το Σάββατο προπόνηση στην διαδρομή του Βαλκανικού πρωταθλήματος.

Την Παρασκευή (03/06) η συνέντευξη τύπου στην Νάουσα

Στο Δημαρχείο της Νάουσας θα δοθεί την Παρασκευή στις 13:00 συνέντευξη τύπου από την οργανωτική επιτροπή.

Πιο συγκεκριμένα, θα ενημερώσουν τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Θανάσης Τερζής,ο Αντιπρόδρος της Βαλκανικής Ένωσης και Ταμίας της Ε.Ο.Π. κ. Παναγιώτης Πριστούρης, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜΑΘ Oλυμπιονίκης Κλεάνθης Μπάργκας και ο διευθυντής της διοργάνωσης κ. Λευτέρης Ακριτίδης, ενώ το παρόν θα δώσει και ο Παγκόσμιος Πρταθλητής μας Περικλής Ηλίας.