6ο kitesurf festival στο Δρέπανο Αχαΐας

6ο kitesurf festival στο Δρέπανο Αχαΐας

Ιούνιος 16, 2017 - 16:17
Date: 
07/07/2017

Για ακόμα μια χρονιά το Αθλητικό Σωματείο Cape Drepano και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνδιοργανώνουν το μεγαλύτερο αθλητικό φεστιβάλ της Δυτικής Ελλάδας το οποίο γίνεται πράξη από το WBSF με την πολύτιμη υποστήριξη και συνεργασία του, Τιτάνα που, για μία ακόμα χρονιά, στηρίζει έμπρακτα με τις υποδομές και το προσωπικό του τόσο την διοργάνωση όσο και τους αθλητές στην μαγευτική τοποθεσία του Δρεπάνου.

Πολλά καινούργια πράγματα πρόκειται να συμβούν στο 6ο Kitesurf Festival και ίσως το σημαντικότερο από αυτά είναι ότι προστίθεται μια extra ημέρα στο διήμερο! 

Συγκεκριμένα το διήμερο γίνεται τριήμερο και όλα ξεκινούν από την Παρασκευή 7 Ιουλίου με registration, free kitesurf sessions από τους αθλητές ενώ παράλληλα δυνατές μουσικές και service από το WBSF beach bar θα συνοδεύουν την πρώτη warm up ημέρα του φεστιβάλ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, τo Σάββατο 8/7 ξεκινούν οι αγώνες, όπου εκτός από το freestyle και old school θα δοθεί μεγάλη έμφαση στο racing και ειδικά στο Foil racing καθώς η εποχή το επιτάσσει και όλο και περισσότεροι αθλητές εξελίσσονται σε αυτή την κατηγορία.

Επιπλέον, νέες κατηγορίες νικητών έρχονται να προστεθούν στα disciplines καθώς θα γίνει ειδικό ηλικιακό ranking και απονομές στο freestyle, δίνοντας έτσι την δυνατότητα για πολλές +30 κόντρες!

Την Κυριακή, θα ακολουθήσει ένα ολοήμερο beach party, οι τελικοί των αγώνων και οι απονομές των νικητών και πολλές εκπλήξεις για όλους. Φυσικά όλο το διήμερο θα υπάρχουν δραστηριότητες για όλους τους φίλους και θεατές των αθλημάτων σανίδας με γνωριμία με το kitesurf, βόλτες sup, yoga sessions και μαθήματα windsurf. 

Τέλος, το Kitesurfgreece.com, μεγάλος χορηγός του 6th Kitesurf Festival, μας επιφυλάσσει μια ακόμα μεγάλη έκπληξη με επισκέπτες και αθλητές από το εξωτερικό που θα απογειώσουν το θέαμα και ίσως πιάσουν και τα judging sheets στα χέρια τους…. 

Πληροφορίες για τους αθλητές και online εγγραφές βρίσκονται εδώ: https://www.wbsf.gr/events/6th-kitesurf-festival-wbsf/ 

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ θα ανακοινωθούν σύντομα.