5ο Kitesurf Festival στο Δρέπανο

5ο Kitesurf Festival στο Δρέπανο

Σεπτέμβριος 14, 2016 - 15:20
Date: 
17/09/2016

Το καλοκαίρι που πέρασε είδαμε πολλά…! Οι καιρικές συνθήκες φέτος έσπασαν ρεκόρ με τα μελτέμια να κυριαρχούν στο Αιγαίοπαγκόσμιους πρωταθλητές να επισκέπτονται το Δρέπανο και να το ανακηρύσσουν «world class spot» και το κυριότερο από όλα, τον Δυτικό άνεμο να παίζει κρυφτούλι με αποτέλεσμα να δίνεται συνεχώς αναβολή για την διεξαγωγή του 5ου Kitesurf Festival.

Μπορεί ο καιρός να μην ήταν σύμμαχος τους καλοκαιρινούς μήνες για το Δρέπανο, ευτυχώς όμως το καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν τελειώνει τον Αύγουστο. Παρακολουθώντας συνεχώς τον καιρό, ο Δυτικός κάνει την εμφάνισή του στην περιοχή της Αχαΐας αυτό το σαββατοκύριακο 17 & 18 Σεπτεμβρίου, με πολύ σωστή διεύθυνση, ένταση και θερμοκρασίες άκρως καλοκαιρινές!

Τι σημαίνει αυτό? Πως η ώρα για το 5ο Kitesurf Festival έφτασε και οι προετοιμασίες, με την αμέριστη υποστήριξη του μεγάλου μας χορηγού ΤΙΤΑΝ, έχουν ήδη ξεκινήσει για να υποδεχθεί η παραλία του Δρεπάνου το πιο δυνατό αθλητικό 2ήμερο!

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πέρσι οι συμμετοχές έφτασαν τις 110! Ο ουρανός του Δρεπάνου γέμισε αετούς, με τους αθλητές να προσφέρουν ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα. Φέτος, η διοργάνωση δεν υπόσχεται τίποτα λιγότερο, με το επίπεδο των αθλητών να ανεβαίνει και ολοένα νέος κόσμος να θέλει να γνωρίσει το άθλημα. Εκεί, θα βρίσκεται και το FRULITE ON THE GO για να προσφέρει σε όλους τους αθλητές την απαραίτητη ενέργεια με φυσικό τρόπο καθώς και η SLINGSHOT Greece που θα παρουσιάσει τα νέα προϊόντα του 2017!

Τα αγωνίσματα που μπορεί ένας αθλητής να λάβει μέρος είναι τέσσερα:
1. Freestyle
2. Course
3. Old School
4. Highest Jump

Για να λάβεις μέρος, δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ (http://www.wbsf.gr/kitesurf-festival-registration/) μέχρι την Πέμπτη 15/9! Όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή πριν την αναβολή του event,  δεν χρειάζεται να επαναλάβουν την διαδικασία.

ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Το Δρέπανο, είναι ένα πολύ ξεχωριστό μέρος! Όσοι το έχουν επισκεφθεί, το έχουν αγαπήσει από την πρώτη στιγμή, όχι μόνο για τις ιδανικές καιρικές συνθήκες αλλά και για την μοναδική ομορφιά του! Η παραλία του Δρεπάνου, όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα διαμορφωθεί ειδικά για να φιλοξενήσει αθλητές και επισκέπτες, έτσι ώστε να μην λείψει τίποτα κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ. Σεβόμενοι την φυσική ομορφιά της περιοχής, στο σκηνικό θα προστεθούν ειδικές κατασκευές όπως beach bar, ξαπλώστρες, σημεία σκίασης… ότι απαιτείται για ένα ιδανικό 2ήμερο στην παραλία!

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να έχουν την πρώτη τους επαφή με τα θαλάσσια αθλήματα σανίδας, καθώς θα υπάρχουν instructors που θα παρέχουν δωρεάν μαθήματα SUP με τα σανίδια της BIC SPORT, χορηγό του event, μαθήματα windsurf, αλλά και πληροφορίες για το Kitesurf από το No Work Kite School.

To fun όμως δεν σταματάει εδώ…. Yoga, μουσική, κληρώσεις δώρων θα ολοκληρώσουν την μεγάλη γιορτή του Φεστιβάλ, που φέτος συμπληρώνει τα 5 του χρόνια και υπόσχεται να είναι γεμάτο εκπλήξεις!

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • ΔΙΑΜΟΝΗ: Για όλους τους επισκέπτες και αθλητές, παρέχεται έκπτωση στην διαμονή, από το ξενοδοχείο Florida Blue Bay (46€/δίκλινο) που βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από την παραλία του Δρεπάνου.
  • ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ & PARKING: Από την παλαιά εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου θα υπάρχει ειδική σήμανση  που θα σας κατευθύνει στον χώρο του event (WBSF signs). Εκεί θα υπάρχει χώρος parking εντός τους εργοστασίου ΤΙΤΑΝ, μέγα χορηγού του Φεστιβάλ, καθώς και mini van για την μεταφορά σας από και προς την παραλία.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα! Save the date people και ετοιμαστείτε για το πιο καλοκαιρινό διήμερο του Σεπτεμβρίου!