3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Οκτώβριος 17, 2014 - 21:21
Date: 
17/10/2014

Μία ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση, ο 3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Ο 3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης (21.100μ.) θα ξεκινήσει με τη δύση του ήλιου. Η διαδρομή διατρέχει το κέντρο της πόλης με αφετηρία στη Λεωφόρο Νίκης και τερματισμό μπροστά στον Λευκό Πύργο. Οι αθλητές θα τερματίσουν έχοντας διανύσει τη συγκεκριμένη διαδρομή τρεις φορές.

Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο, θα πραγματοποιηθεί και ο Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. με αφετηρία το Δημαρχιακό Μέγαρο και τερματισμό στον Λευκό Πύργο.

Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στο διεθνές καλεντάρι της AIMS και σε αυτήν αναμένεται να συμμετάσχουν 15.000συνολικά δρομείς από περίπου 40 χώρες. Παράλληλα, θα υπάρξει και πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης και θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τον Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την υποστήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης αλλά και πλήθους θεσμικών φορέων και ιδρυμάτων κοινωνικής προσφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.thessalonikihalfmarathon.org