160 απογειώσεις αλεξίπτωτου πλαγιάς από την Ανω Βέργα

160 απογειώσεις αλεξίπτωτου πλαγιάς από την Ανω Βέργα

Μάιος 01, 2014 - 18:01

Ολοκληρώθηκε η 2η συνάντηση χειριστών αλεξίπτωτου πλαγιάς της σχολής Oxygen Paragliding του εκπαιδευτή Βαγγέλη Σταμέλλου, που έγινε στην Καλαμάτα το τριήμερο 25, 26 και 27 Απριλίου, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν 160 απογειώσεις.

Στη σχετική ανακοίνωση προστίθεται, εξ άλλου, ότι σήμερα Πρωτομαγιά, «όπως έχει καθιερωθεί, πιλότοι της Αερολέσχης Καλαμάτας θα πραγματοποιούν πτήσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς στον Μεσσηνιακό Κόλπο (απογείωση από Ανω Βέργα και προσγείωση στο τέρμα της Ναυαρίνου), ενώ οι τολμηροί μπορούν να δοκιμάσουν διπλές πτήσεις με έμπειρους πιλότους», έχοντας προηγουμένως επικοινωνήσει με τον Θανάση Φενέκο (τηλ. 6944 575035). 

Οπως σημειώνεται, τέλος, στην ίδια ανακοίνωση, η Αερολέσχη Καλαμάτας και ο δήμος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας προγραμματίζουν «να διοργανωθεί, κατά το τέλος του Σεπτεμβρίου, στην Καλαμάτα, αγώνας προσγείωσης στόχου και επίδειξη ακροβατικών πτήσεων» και στο πλαίσιο αυτό «βρίσκονται σε εξέλιξη, επαφές με την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία και τους εκπαιδευτές της Ελλάδας για το συντονισμό και την προετοιμασία αυτής της σημαντικής διοργάνωσης».

Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ eleftheriaonline.gr