10ος Τιτάνιος Δρόμος στην Καρδίτσα στις 20 Οκτωβρίου

10ος Τιτάνιος Δρόμος στην Καρδίτσα στις 20 Οκτωβρίου

Οκτώβριος 18, 2013 - 10:37
Date: 
20/10/2013

Ο Αθλητικός Σύλλογος Παλαμά ‘ΕΥΡΥΠΥΛΟΣ’ σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Προσχολικής Αγωγής Παλαμά Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.) διοργανώνει τον 10ο ΤΙΤΑΝΙΟ ΔΡΟΜΟ μήκους 10 χλμ την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί από το ξωκλήσι της Μεταμόρφωσης στους πρόποδες του όρους Τιτάνιο και αφού περάσει από το χωριό Μεταμόρφωση θα τελειώσει στο Δημοτικό στάδιο Παλαμά στην έξοδο προς Καρδίτσα.

Δηλώσεις συμμετοχής και διανομή των αριθμών θα πραγματοποιούνται στο χώρο τερματισμού από τις 9:00 πμ  μέχρι και τις 10:00 πμ.

Η μεταφορά των αθλητών στο σημείο εκκίνησης θα πραγματοποιηθεί σταδιακά με το λεωφορείο του Δήμου Παλαμά από τις 9:15 πμ έως και τις 10:00 πμ στο σημείο εκκίνησης.

Θα υπάρχουν δύο σταθμοί ανεφοδιασμού όπου θα παρέχονται από εθελοντές σε όλους τους αθλητές-τριες νερά . Πιθανές θέσεις για τους σταθμούς ανεφοδιασμού θα είναι ανά τρία χιλιόμετρα.

Η διαδρομή είναι επίπεδη χωρίς υψομετρικές διαφορές σχετικά εύκολη και ενδείκνυται για επίτευξη καλών επιδόσεων. Θα υπάρχει χιλιομετρική σήμανση.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν Έλληνες και αλλοδαποί αθλητές. Όλοι οι αθλητές συμμετέχουν με δικής τους ευθύνη. Ειδικότερα δε οι κάτω των 18 ετών με ευθύνη των γονέων τους. Ιατρική κάλυψη: Θα υπάρχει ιατρός στον αγώνα ο οποίος θα κινείται κατά μήκος της διαδρομής

Στο πρώτο/η νικητή /τρια της γενική κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο και μετάλλιο στους δεύτερους/ες και τρίτους/τες νικητές/τριες θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.

Η απονομή επάθλων θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του τερματισμού μετά τον τερματισμό και του/της τελευταίου/ας δρομέα.

Πληροφορίες- επικοινωνία :  Παλιούρας Ευάγγελος      6937664190

                                                     Καραμήτρος Δημήτριος   6979525312

Παράλληλα με τον 10ο ΤΙΤΑΝΕΙΟ δρόμο 10.000 χλμ, θα διεξαχθεί και πεζοπορία στην ίδια διαδρομή.

Εκκίνηση πεζοπόρων  09:45 πμ απο Ξωκλήσι Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Εγγραφές και αναχώρηση λεωφορείου μεταφοράς των πεζοπόρων απο το  Δημαρχείο στις  9:00 πμ.

πηγή: www.runnermagazine.gr